Sivas hakkında düşünceler diye bir bölüm açmak istiyorum...Ne dersiniz????? Sivaslılar hakkında olumlu veya olumsuz gördüklerimizi burada belirtsek nasıl olur????? Yalnızca bir öneri...Benim gibi diğer illerden foruma üye olanlar için...

Teşekkürler
Açtığım bölüme ilk ben yazayım...Çok sivaslı tanıdığım arkadaşım var..Benim Sivasın esnaflarında hiç bir güleryüz göremedim..Edindiğim izlenimimden....Neden Sivas esnafı müşteriye iyi davranmıyor..Kendimde şahit oldum, başka Sivaslı olmayan bir esnafla da konuştum Sivasta..Oda öyle söyledi...Yani ister al,ister alma der gibi davranıyorlar müşteriye karşı....Lütfen kimse alınmasın..Ekmek kutsaldır....
BENDE DOGDUGUMDAN BERI 19 YILDIR SIVASTA YASIYORUM SIVAS SEHIR OLARAK GUZEL BIRYER AMA GEL GORKI AYRIMCILIK COK FAZLA INSANLAR BIRBIRLERININ DUSUNCE VE GORUSLERINE,YASAMA SEKILLERINE HIC SAYGI DUYMUYOR.INSANLAR ARASINDA MUTHIS BIR AYRIM VAR SUAN BEN 5 AYDIR HATAYDAYIM BURDAKI INSANLAR BIZIM ORANIN INSANLARINDAN DAHA ANLAYISLI DAHA SICAK.NE OLURSA OLSUN BIRBIRLERININ GORUSLERINE SAYGI DUYUYOR.BIZIM SIVAS BU KONUDA COK GERIDE KALMIS. BU BENIM DUSUNCEM KIMSE USTUNE ALINMASIN SEVGI VE SAYGILARIMLA
Damla Hanım görüşünüzü bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim...Ben ilk başta böyle bir başlık açtım, acaba fenamı ettim diye düşündüm.Ama bir Sivaslı olarak sizinde düşünceleriniz benim için önemli..Tekrardan teşekkürler...İnsan bugün varsa yarın yok..Bu yalan dünyada bunu bilerek yaşarsak 3 günlük dünyada birbirimize karşı sevgi saygı içinde kırıcı olmadan yaşayalım..Dünya kime kaldı ki....Sevgi ve saygılar...Tüm herkese Hayırlı akşamlar...
mustikonak Yazılan:Damla Hanım görüşünüzü bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim...Ben ilk başta böyle bir başlık açtım, acaba fenamı ettim diye düşündüm.Ama bir Sivaslı olarak sizinde düşünceleriniz benim için önemli..Tekrardan teşekkürler...İnsan bugün varsa yarın yok..Bu yalan dünyada bunu bilerek yaşarsak 3 günlük dünyada birbirimize karşı sevgi saygı içinde kırıcı olmadan yaşayalım..Dünya kime kaldı ki....Sevgi ve saygılar...Tüm herkese Hayırlı akşamlar...
wawww.. güsell konuşmuşsun beee
DAHA ÖNCE SİVASLILAR KÖŞESİNDE YAZDIĞIM YAZI
(BiZLER SiVASLILAR OLARAK HER ALANDA BiRLiK VE BERABERLiĞiMiZi GÜCÜMÜZÜ TÜM TÜRKiYE YE GÖSTERMEMiZ LAZIM HAYATIN TÜM ALANINDA FAAL VE ATILGAN OLMAMIZ LAZIM. VAZGEÇiLMEZ HALE GELMEMiZ LAZIM. MESELA SiVASLI OLMAYAN BiRiNiN SÖYLEDİĞi GiBi( SiVASLILAR iSTANBULDAN GiTSiN BU iLDE HAYAT DURUR.) AMA BELKi ONUN DEDiĞi KENDiNE GÖRE DOĞRU AMA ÖLE DEĞiL BiZLER iSTANBULDA KAĞITHANE GiBi BiR iLÇEDE BELEDiYE BAŞKANINI SiVASLI YAPAMIYORSAKKi SEÇMEN SAYIMIZ YETiYORDA ARTIYOR BiLE. SiYASiLER CEPHESiNDEN HAK ETTiĞiMiZ DEĞERi GÖREMiYORUZ DEMEKTiR BU DEĞERi SAĞLAMIZ iÇiN VAZGEÇiLMEZ OLACAĞIZ BAK SiVASLI ADAY ÇIKARMAZSAK BU ADAMLAR BiZE OY VERMEZ DEDiRMEMiZ LAZIM. HER iŞiMiZi iYi SAĞLAM DÜRÜST VE DÜZGÜN YAPALIM. TiCARETTE,YÖNETiCiLiKTE SiYASETTE V.S. VAZGEÇiLMEZ OLALIM SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR BENiM AKLIMA GELEN BU KADAR GELiN SiZDE BiRŞEYLER YAZIN BiRŞEYLER PAYLAŞALIM SÖZÖMÜZÜ DiNLETELiM VAZGEÇiLMEZ OLALIM. VESSELAM )
BAZI ŞEYLERİ İYİ ALGILAMAMIZ GEREKİYOR BURDA ÖNEMLİ OLAN ORTAK NOKTAMIZ SİVAS YOK SEN ŞUCUSUN BUCUSUN DİYEREK BİZLERİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK URETİYLE YOL ALMAMIZI ENGELMEYE ÇALIŞMADILARMI BİZ SİVASLIYIZ İSTER OCU İSTER BUCU OLALIM AMA TEK YAPMAMIZ GEREK SİVAS İÇİN BİRŞEYLER ORTAYA KOYMAK ONUN İÇİN TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLMAMIZ LAZIM YAPILAN HER FAALİYETE ÜSTÜN KATILIM GÖSTERMEMİZ LAZIM YETER ARTIK SÖZ SİVASIN DEMEMİZ LAZIM.