Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Almanya'da Bir Yangın Daha: 7 Türk Yaralı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Gelsenkirchen kentinde dün gece bir binada çıkan yangında 7 Türk vatandaşı yaralandı.

Gelsenkirchen polisi, Türk ve Almanların oturduğu binanın bodrum katında çıkan yangında yaralanan 5'i çocuk 7 Türk vatandaşının, duman zehirlenmesinden dolayı ilk yardım ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Polis, yangın nedeninin henüz belli olmadığını soruşturmanın başlatıldığını kaydetti.

Binada oturan yaklaşık 30 Türk ve Alman vatandaşı da yangın sırasında itfaiye ekipleri tarafından merdivenle tahliye edildi.
evet hesna baci, maalesef bize yakin olan bir sehirde olay cereyan etti,oradaki arkadaslari aradim sükür maddi hasar var,yoldan gecen birisi yangini görüp polise bildirmis yoksa durum vahim olabilirdi.
SadSadSad

Mehmet kocsan Yazan:
evet hesna baci, maalesef bize yakin olan bir sehirde olay cereyan etti,oradaki arkadaslari aradim sükür maddi hasar var,yoldan gecen birisi yangini görüp polise bildirmis yoksa durum vahim olabilirdi.

desene facianın eşiğinden dönüldü Sad

yeni okudum yazıyı Sad Sad
bende yeni okuorum ama kundaklama olduğu kanaatindeim Sad
Sayfa: 1 2
Referans URL