Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: En Güzel Yatırım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Yatırım, gelecek kaygısı ile şimdiden yaptığımız işlerin toplamıdır.Önce nedense hep aklımıza gelecek kaygısı ile para biriktirip onu çoğaltmak olarak gelir. Peki en güzel yatırım nedir sizce? İleride ev, araba, kat veya villa mı almaktır? Ne bileyim iyi bir kariyer yapmak için çok çalışmak mıdır?

Bana göre en güzel yatırım çocuğa yapılan yatırımdır.Evet ama bu nasıl olur diyorsunuz? Çocuklarımıza vereceğimiz iyi bir eğitim onların gelecekte mutlu ve başarılı insanlar omasını sağlayacaktır.Eğitim en güzel yatırımdır. Eğitim deyince sadeceokul gelmesin aklınıza. Eğitim anne karnında başlar diyor uzmanlar. Huzurlu bir hamilelik bir çocuğun ileriki yaşlarını çok etkiler. Kişiliğinde kalıcı etkiler bırakır.Sakin bir çocuğu eğitmek sinirli bir çocuğu eğitmekten daha kolaydır.

Çocuklarınızı eğitirken, onlara şunu yap bunu yap gibi emirler vermek yerine yaparak yaşarak gösterin. Örneğin, siz kitap okumuyorsanız, çocuğunuz da okumayacaktır. Siz kitap okuyarak ona örnek olmalısınız.

Öğretim okulda yapılır, eğitimde ancak eğitim ailede başlar. Eğitimi tamamen okula bırakan aileler biliyorum. Çocuklarıyla ilgilenmeyen aileler daha sonra onlardan bir sürü şey bekliyorlar.

Unutmayın: "Ne ekerseniz onu biçersiniz."

emeğine sağlık teyze
ÇOK SAĞOL BEBEĞİM
EMEĞİNE SAĞLIK TEYZECİĞİM

doganay58 Yazan:
EMEĞİNE SAĞLIK TEYZECİĞİM

TEŞEKKÜR EDERİM YAVRUM

Öğretim okulda yapılır, eğitimde ancak eğitim ailede başlar. Eğitimi tamamen okula bırakan aileler biliyorum. Çocuklarıyla ilgilenmeyen aileler daha sonra onlardan bir sürü şey bekliyorlar
ewt teyze çok güzel anlatmışsın
Sayfa: 1 2
Referans URL