Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Aşkımın Limiti doldu artık
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Elveda Demeyi Onur Sayan YüreĞine Bu Lanetim. Satilik Aşkina Verdiğim DeĞere İsyan Ederİm. Şİmdİ Sadece Susuyorum Ve Beklİyorum. Arkana Bakmaya TenezzüL Etmediğin, gurursuz sevgilere değiştiğin geÇmişine döneceĞin günü bekliyorum... Sanma Kİ Hayatimin Kapilari Sana AÇilir Bİr Daha. Sanma Ki Terkeden Sevdalari Kabullenecek Kadar Mİdesizim. Benİm Aşkim Susmayi Bİlecek Kadar Asil Ancak İhanetini Sindirecek Kadar Soysuz DeĞildir...

Bİr Anda SildİĞİn GeÇmiŞine Hatalarindan Siyrilarak Dönmek İstedİĞİn O An KarŞina Hayalİm Gelİr. YaklaŞmaya Cesaret Edemezsİn Sana Nefretle Bakan GÖzlerİme. Eskİden OlduĞu Gİbİ Şeytanca Oyunlarin, AĞlamakli GÖzlerİn Gİrer Devreye, Fakat Bu Sefer KarŞindakİ , Ne De Sana Delİce AŞik Olan OyuncaĞin... Artik KarŞinda VefasizliĞi, İhanetİ, yALAnI Sayende ÖĞrenen Tipki Senİn Gİbİ Bİr Duygusuz Var.....

AŞkimin Lİmİtİ Doldu Artik AŞk Sensen Sevda Sensen Varsin Ben Nefret OLARak KaLayIm..
Ne De Sana Delİce AŞik Olan OyuncaĞin... Artik KarŞinda VefasizliĞi, İhanetİ, yALAnI Sayende ÖĞrenen Tipki Senİn Gİbİ Bİr Duygusuz Var.....

kadirhan harika bir yazı tebrik ediyorum seni SadSadSad
günaydın emeğine sağlık
tsk ederim arkadaslar
AŞkimin Lİmİtİ Doldu Artik AŞk Sensen Sevda Sensen Varsin Ben Nefret OLARak KaLayIm..

süper
emeğine sağlık abiciğim

meltem58 Yazan:

süper
emeğine sağlık abiciğim

tsk kuzen

Referans URL