Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: BAsORTU YASAu-I
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
http://www.saidnursi.de/nuriklimi/basortusu.html
BURADAN VERDigiM LiNKTEN BAKABiLiRSiNiZ UMARIIMKI SEYREDERKEN uOK DUYGULANCAKSINIZ YARALI OLMASI DILEgIYLE AABEY_XX
Zulum falan yok

Bunlar 1982 darbesinden sonra turkiyeyi bolmek icin cikartilmis seyler.
kim demis zulum yok diye ? BAsuRTuSuNu DERT EDiNMEMis BU isiN iuiNE GiRMEMis BU isiN ACISINI HiSSETMEMis LER TABi ZULuM YOK DER.

ozim Yazan:
Zulum falan yok

bunu zulum diye nitelendirmeniz cok yersiz olmus.ben ortada bir zulum goremiyorum.sadece insanlari birbirine dusurmek icin yapilan gereksiz bir hareket.gercekten zulum yasanmis nice olaylarmiz vardir.gecmise bakarsak gorebiliriz.gercek aci onlardadir Exclamation

yaşamayan anlayamaz o kapının önünne kadar gidip de kendin olarak girememek nedir nasıl bir duygudur bilemez...uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş...

seda794 Yazan:

ozim Yazan:
Zulum falan yok

bunu zulum diye nitelendirmeniz cok yersiz olmus.ben ortada bir zulum goremiyorum.sadece insanlari birbirine dusurmek icin yapilan gereksiz bir hareket.gercekten zulum yasanmis nice olaylarmiz vardir.gecmise bakarsak gorebiliriz.gercek aci onlardadir Exclamation

bu kadar acımasız olamazsın...nasıl zulüm yok diyebiliyorsun ya o insanların neler çektigini neler hissettigini bilmiyormusun...başörtüsü yüzünden üniversiteye giremeyen fakat davasındanda asla vazgeçmeyen insanların gördügü zulüm degilde nedir??üniversitenin kapısından aşağılanarak kaç kızın geri döndügünü bilmiyormuş gibi davranamazsın... olaylara kendi tarafımızdan bakmamayı ne zaman öğrenicez acaba? ne zaman başkalarının gözüylede dünyayı görebilicez

Sayfa: 1 2
Referans URL