Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: SANAL AŞK VE BİTİŞİ
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Melek ilk defa bir chat sitesıne giriyordu ..basına gelecekleri nerden bilebilirdiki chatte tanıstıgı birine asık olacagını...aradan bır hafta kadar zaman gectıkten sonra kanalın capkın olarak bılınen sahsı Korayla tanıstı koray onu bı arkadası sanıyordu melek ne kadar o olmadıgını savunsada koray ısrar edıyordu sonra melek msnı vermıstı koraya koray artık inanmıstı arkadası olmadıgına ..o gunden sonra koray melegin peşini bırakmamıstı her kıza yaptıgını melegede yapıyordu ..her kadının kandırılmaya hazır aptal yönü vardı ya ..bu oyunlara melek kanmıstı
ve sanldan cıkmaya basladılar ..birbirlerini sevdiklerini sanıyorlardı koray herdefasında melegi cok sevdiğini söylüyordu ..melekte onu ..koray melek biriyle konussa hemen kızar bagırır bıtıtrır giderdi fakat kendisinın yapmadıgı yoktu..melek bunları görmüyordu ama korayı anlaması gec olmadı..koray her gelen kıza asılır aslında herkezle cıkardı onun tek sevgilisi yoktu coktu..kalbi genisti ..kandırmayı cok iyi biliyordu ..Korayla bazen cok eglenıyorlar ,cogu zamanda kavga ediyorlardı ..kavga nedenleri ise hep melegin baskalarıyla olan diyaloglarıydı koray buna katlanamıyordu ama kendisi cok ala yapıyordu .. melek bunları anlamak için gec kalmamıstı ve artık korayın ne oldugunu biliyordu ..sevgi sandıgı his birden nefrete dönüsmüstü ve artık koraya ters gelen seyleri yapıyordu..Koray melegin hakkında kötü seyler söylesede melek artık onu tınlamıyordu devam ediyordu ..ona tersolan kisilerle arkadaslık ediyor ,ona ters gelen davranıslar sergiliyordu ..ve sonunda bitti melek ve koray birdaha gorüsmeyecek sekilde ayrıldılar ..koray ın tek iyi yönü sahıplenmesı ve savunmasıydı belkıde bu melegı etkilemisti ..ama artık bitmisti melek her msne girdiginde korayı baskalarıyla duyuyor görüyordu ..cok gecmeden herseyini ögrendi ve korayı tamamen unuttu geriye kalan sey sadece mazi oLdu ....
eeeeeeeeeeeeeeee
ne kadar saçma şeyler varSad
okumaya başlarken adı geçen melek i bildiğimiz melek sanmıştım da bakem napacak chatte, sonra anladım ki melekmişSmile
allah seniSmileSmile
Emrullah Yazılan:okumaya başlarken adı geçen melek i bildiğimiz melek sanmıştım da bakem napacak chatte, sonra anladım ki melekmişSmile

LaughingLaughingLaughingLaughing
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler