Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Çevreci Vatandaş Küresel Isınma için 10 Gündür Yollarda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: cevrecivatandaskureseliwn3.jpg]
[Resim: cevrecivatandaskureseliwn3.5645470a51.jpg]

Dünyayı tehdit eden küresel ısınma ve toprak kaybına dikkat çekmek için İstanbul'dan Sivas'a yürüyerek gitmek üzere yola çıkan çevre gönüllüsü Mirali Altuntaş, Ankara'ya ulaştı.
İstanbul Şişli'den 10 gün önce yola çıkan 51 yaşındaki Mirali Altuntaş, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yok olan değerlerine dikkat çekmek istiyorum. Toprağımız yok oluyor, küresel ısınmaya karşı insanların duyarlı olmasını istiyorum" dedi.

10 gündür yollarda olan Altuntaş, yolda ciddi bir sıkıntı yaşamadığını belirterek, "Ayak bileklerimde biraz sıkıntı var, onun dışında ciddi bir sıkıntım yok" diye konuştu.

Memleketi Sivas'ın İmran ilçesine 15 gün içinde ulaşmayı hedefleyen Altuntaş, "Ne yazık ki güzel Türkiye'miz büyük bir hızla çöl olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tüm dünyada oluşan küresel ısınma gibi olumsuz etkilerin yanı sıra, maalesef insanoğlu da doğaya büyük zararlar vermekte. Acı ama gerçek budur" dedi.

Son zamanlarda başlatılan ağaç dikme seferberliğinin çok güzel bir olay olduğunu söyleyen Altuntaş, tüm vatandaşları da bu etkinliğe katılmaya çağırdı.
(İhlas Haber Ajansı)
emeyine saglık
Ne yazık ki güzel Türkiye'miz büyük bir hızla çöl olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tüm dünyada oluşan küresel ısınma gibi olumsuz etkilerin yanı sıra, maalesef insanoğlu da doğaya büyük zararlar vermekte. Acı ama gerçek budur

emeğine sağlık canım...
Referans Adresler