Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: BİZLER..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
....beynimizin sınırı olmadığını biliyorum ama bugün uyandım ve buna açık bi şekilde tanık oldum dünden bugüne birşey öğrenmedim ama bir anda bazı şeylerin farkına vardım . Hayatı bir çok şeye benzetmiştim bundan önce ama bugün hayat bence bir oyun hamuru gibi tek ihtiyacımız olan yeteri kadar oyun hamuru , yani kişiliğimiz bu güne kadar elimize geçenler kazançlarımız ...
şuan hayatına bir bak elindeki malzemeyle çıkardışın işe dışarıdan bakmayı öğren ve onu değerlendir sence yaptığın eser bulunduğun konum senin için yeterlimi yeterli görüyorsan işin artık çok kolay ufak işlemelerle bunu dahada güzel yapabilirsin yada sade bi yaşam istiyorsundur o zaman dokunmazsın öylece kalır .. peki ya diğer yadan dönüp baktığında durumundan memnun değilsen ne yapacaksın oturup ağlayacakmısın ? yoksa hamuru elinde yuvarlayıp yeni baştanmı başlıyacaksın herşeye hayat yolunu çizmeye... bunlardan hangisini yaparsan yap bence mutsuzluğundan başkasını sorumlu tutmamalısın çünkü tanrı hepimize yeteri kadar malzeme vermiş ama işlenmemiş bir hamur vermiş yoksa işlenmiş hazır bir hamurmu isterdin başkasının senin için seçtiği hayatı yaşamayımı isterdin ben asla istemezdim ... kendi yaptığım hamur belki çok etkileyici olmaz belki herkes tarafından beğenilmez ama o benim ellerimden çıkmıştır istediğim hayalini kurduğum şeyleri yapmaya çalışmışımdır ve mutlaka bir yerlerde başarmışımdır sonucu kötü bile olsa tekrar bozup yeniden başlıyacak kadar cesurum . hamurla oynarken şunuda hiç unutmadım yaptığın bir şeklin aynısını asla bir daha yapamazsın belki çok benzerini yaparsın ama asla aynısı olmaz ...
hamur senin hamurun beyin senin beynin hayal gücün senin hayal gücün seçimler senin seçimlerin yaşarsan mutluluk oda her damlasıyla senin mutluluğun ...

alıntı
emeğine sağlık fatih
EMEĞİNE SAĞLIK
tesekkürler kartal kardes.

candy Yazan:
emeğine sağlık fatih

teşekkür ederim

KAFKASKAR Yazan:
EMEĞİNE SAĞLIK

teşekkür ederim metin abi..

Sayfa: 1 2
Referans URL