askına varmıs care gönlumde bunca yare sızlıyor senın ugruna...
daglarına dargınım yollarına yorgunum gözlerıne surgunum..yar
sensızlık bana zulum kalbımde acan gulum yar gelmesse gelsın ölum...
geceler boyu sürgün su kalbım sana vurgun kanıyor senın ugruna
yüreğine sağlık canım bu türküyü çok seviyorum

ewet güzel bi türkü eline sağlık
KIR KALBIMI GONLUN OLSUN,AL GONLUMU SENIN OLSUN, BEN SIMDI BASKA KOLLARDAYIM BU DA SANA KAPAK OLSUN Takıl bana hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersin. Sevipte sevdiğini sölemeyeni seven affetsin, sevmeyipte seviyorum diyeni Allah Kahretsin Beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol,sonra ata kalırsın Bundan sonra ot gibi yaşamaya karar verdim...İsteyen basıp geçer , isteyen sarıp içer!!! PRODÜCTOR BY_ADİGE
» Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. Başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..
» Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez..
» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam.
» Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi
» Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz
» Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil
» Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.