Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: şarkışlanın nıye festıval yada senlıklerı yok
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sad bunu soruyorum ben nıye yok
yer mı yok dıyorum acaba ama var ınsanlar mı gelmez dıye dusunuyorum bı suru gurbetcı var zaten ama yıne de yok bızım senlıgımız bı asık veyselı anma olmasa hıc bırsey olmaz bızım ilçede
neyse
hemsehrılıler sız daha ıyısını bılırsınız ama
bızım gurbetcıler boyle bırsey olsa
ramazanynlz Yazılan:Sad bunu soruyorum ben nıye yok
yer mı yok dıyorum acaba ama var ınsanlar mı gelmez dıye dusunuyorum bı suru gurbetcı var zaten ama yıne de yok bızım senlıgımız bı asık veyselı anma olmasa hıc bırsey olmaz bızım ilçede
neyse
hemsehrılıler sız daha ıyısını bılırsınız ama
bızım gurbetcıler boyle bırsey olsa

MERHABA HEHŞEHRİM HOŞ GELDİNİZ

BU KONULARI ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANINA SORMAK LAZIM
Selamun Aleyküm .

Bu yaz Cirit oyunlari ile Sarkisla Asiklar Gecesi konseri vardi, TRT'den de naklen yayinlandi. Very Happy

Ama bende herkes gibi yetersiz oldugunu düsünüyorum. Sarkislaya bagli Emlak yöresi köyleri bi hayli güzel yaz senlikleri düzenliyor, Cemel beldesi, Cemelliler gecesi yapiyor vs.

Aslinda Sarkisla baraji tarafinda kamp kurulsa, bi festival organize edilse. Hüseyin Yildirim, Mustafa Kücük gibi'de sanatcilar katilsa, halaylar cekilse ne güzel olur. Binlerce kisi toplanirdi.

Sarkislanin gercekten böyle bi senlige ihtiyaci var. Bizim Zara'daan, Hafik'ten, diger ilcelerden neyimiz eksik .Sad
SARKISLALI KARDESLERİMİ MERKEZ ELBEYLİ SENLİKLERİNE DAVET EDİYORUM İNSALLAH ONLARDA BİZLER GİBİ BULUSUR ÖZLEMLERİNİ GİDERECEK BİR ORGANİZASYON SAHİP OLURLAR EGER GELİP SİVASA OLAN ÖZLEMİNİZİ GİDERMEK İSTERSENİZ 24 AGUSTOS SALI GUNU BEKLERİZ BİZLERDE GURBETTEYİZ
BELEDİYE BASKANI İLE Bİ ALAKASININ OLDUGUNU DÜSÜNMÜYORUM SAHSEN ONLARDAKİ ESNAFTAN TUTUN ÖGRETMENİNE KADAR BU İŞİ ÜSTLENECEK SAHİPLENECEK KİŞİLER LAZIM SPONSOR MAGAZALAR LAZIM SARKISLALILAR BİRLİK OLUP YAPMALIDIRLAR TABİKİDE BELEDİYEDE BUNA DESTEK OLMALI
Referans Adresler