Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: 34MeKaN58VaTaN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Herkese selamlar.Adım DeNiZ.1990 sivas zara korkut köyünde dünyaya geldim.Terör olayları nedeniyle 1993 te istanbula göç etmek zorunda kaldık.Lise öğrencisiyim.
Galatasaraylıyım Sivasspor gönlümde ayrı bir takım zaten.Arabesk müzik dinlerim.Sultanbeyli Alperen Ocakları benim diğer evimdir...Onun haricinde milliyetçi dediğimiz sanatçıları dinlerim(m.Yıldızdoğan,osman öztunç,hasan sağandık,atilla yılmaz,ozan arif,ahmet şafak vs..)
Dizi olarak Kurtlar Vadisi Pusu yu izlerim.En sevdiğim renkler kırmızı beyaz....

Sanırım kendimi iyi tanıtmışımdır.İnşallah güzel ve Öğretici paylaşımlarda bulunuruz...
HOŞ GELDİNİZ GÜZEL PAYLAŞIMLAR
YALNIZ GÖRÜŞÜNÜZÜ YAZMASIN İYİ OLURDU
ZATEN ZAMANLA GÖRÜŞLER BELLİ OLUYOR
BURASI TÜM SİVASLILAR SİTESİ
HER GÖRÜŞTE ARKADAŞLARIMIZ OLUR
HER ARKADAŞA SAYGILI VE HOŞGÖRÜLÜ DAVRANALIM

ALLAHA EMANET OLUN
Özür dilerim.Lakin görüşlere saygı diye birşey varsa zaten diğer görüşte olan arkadaşlarda benim görüşüme saygı duyacaklardır.Kardeşliğimiz görüşümüzden öncedir ve bakidir...
Hoş geldin gorhutlu Smile
34mekan58vatan Yazılan:Özür dilerim.Lakin görüşlere saygı diye birşey varsa zaten diğer görüşte olan arkadaşlarda benim görüşüme saygı duyacaklardır.Kardeşliğimiz görüşümüzden öncedir ve bakidir...

ÇOK SAĞOL ÇOK TEŞEKÜRLER
Ben teşekkür ederim..Anlayışınız için
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler