Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: bendeki varlığının sebebi bensem; yokluğunun sebebi sensin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bana bir ses ver. O kadar muhtacim ki suan sesine Bir merhabaya veya nasilsin deyisine Konus benimle konus..... Kisik sesini Seviyorum de yankilansin sesin saatlerce bos karanlik odamda ve o an bitsin hayat ve acimasizca gecen zaman acisin bana,oylece donup kalsin.. Bos odamda senin suretin ve ben varim...

Konusuyoruz buyuk bir gevezelikle yillarca gorusmemis konusmaya ac insanlar gibi
Guluyoruz arasira kahkalarla ve gozlerimizde mutluluk piriltilari var tipki yakamozlar gibi ve uyanmamak icin yalvariyorum tanriya...
Uyanmak olum oluyo bana tekrar ayni hasret kaldigi yerden devam ediyo..
Gel simdi ruyalarima gerceklik kat ve beni hayata bagla,gercek yasama...
Bu suskunlugun beni cildirtacak.Ve ben susacagim dilime ve sana inat..
Sikildim hayali muhabbetlerden ve sahte guluslerden..
Ve biktim hasretini gidermek icin ictigim kopek olduren saraptan....

" BENDEKi VARLIgININ SEBEBi BEN,YOKLUgUNUN SEBEBi SENSiN,siMDi VARLIgINI
uZLuYORUM YOKLUgUNDA " ve suskunlugunda olmemeye calisiyorum bu varolus savasinda.

Hasretinin elinde kocaman bir kilic,sapliyor durmaran kalbime,savunmasiz kaldim hasretinin karsisinda ve hasretin beni zincirlere vuruyor karanlik odamda,carmaga geriyor acimasizca......

simdi bir ses versen haykirislarima yeniden dirilsem ayaga kalksam ve sana kossam ucsuz bucaksiz cayirlara yalin ayak dussem yollarina.....
O kadar muhtacim ki suan sesine ve sevgine..........
günaydın
emeğine sağlık
teşekkürler Sad
" BENDEKi VARLIgININ SEBEBi BEN,YOKLUgUNUN SEBEBi SENSiN,siMDi VARLIgINI
uZLuYORUM YOKLUgUNDA " ve suskunlugunda olmemeye calisiyorum bu varolus savasinda

emeğine sağlık canımSad
sağol balım Sad
evet çok güzel Sad

sağolasın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler