Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Annenin Namus Kurşunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
54 yaşındaki Elmas Aydoğan, kızını 'Namusumu temizledim' diyerek öldürdü.

Kızı 33 yaşındaki Nuran Yalçın'ı İstanbul'a gitmemesi için ikna edemeyen 54 yaşındaki Elmas Aydoğan, otobüs terminalinde kızını altı el ateş ederek ağır yaraladı. Gözaltına alınan Aydoğan "Namusumu temizledim" diyerek bağırdı. Ağır yaralanan Yalçın, hastanede tedavi altına alındı.

Eşinden boşandıktan sonra Antalya'ya gelerek annesinin yanında kalmaya başlayan Nuran Yalçın, bir süre sonra İstanbul'a dönme kararı aldı. Annesini bu konuda ikna edemeyen Yalçın, eşyalarını alarak evden apar topar çıktı. Buna sinirlenen Elmas Aydoğan, evde bulunan ruhsatsız tabancayı yanına alarak, kızını izledi. Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne geldiğinde kızının kapıda beklediğini gören Aydoğan, belindeki tabancayı çıkarıp Nuran Yalçın'aaltı el ateş etti. Aydoğan, "Namusumu temizledim" diyerek bağırdı.

Aydoğan'ı terminalde bulunan güvenlik görevlileri yakaladı. Sol göğsü, kalçası ve sağ kolundan ağır yaralanan Nuran Yalçın Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
ne kadar buyuk bı cahıllık...
evet ya
aaaaaaaaaa Shocked
meltem58 Yazılan:aaaaaaaaaa Shocked

yaaa
Referans Adresler