04-29-2008, 06:52 PM
Kilitlenerek son noktayı koduğumuz sitenin enleri forumu göstermiştir ki malesef tartışmayı, birbirimize tahammül etmeyi bilmiyoruz. Forum başlığını açan kişi olarak forumun başka biri tarafından sonlandırılması beni açıkçası çok üzdü. Bu elbette site yöneticilerinin inisiyatifinde. Ama her tartışmadan sonra böyle yaparsanız olay farklılaşır. Bu konunun bir tarafı.
Beni asıl üzen site sakinlerinin, doğal olarak insanlarımızın tartışamamaları. Tartışmanın bir kültür, bir gelişmişlik olduğunu düşününce bizim bu alışkanlıktan çok uzak olduğumuz görülüyor. Aslında bu yazdıklarımada muhtemelen çeşitli eleştiriler bekliyorum. Ama lütfen seviyeyi koruyalım.
Çok küçük bir ankette yaşanan tartışma şekli açıkçası beni rahatsız etti. Tartışma elbette olabilir ama şekli tahmin ediyorum site sakinlerinin tamamını rahatsız etmiştir.
Sivaslılar olarak bizler örnek olmalıyız. Burası sonuçta bir site olabilir ama ismi 'Sivaslıyız' olarak seçilmiş. Yani Sivaslıların buluştukları ve fikir alış verişinde bulundukları site.
Böyle olunca hepimize daha sakin ve akıllı olmak seviyeyi korumak düşmektedir.
Herkesin espri yapma, eleştiri yapma, fikrini söyleme hakkı vardır.
ama hep başkasını hakkının çiğnemeden ve kimseye sayggısızlık yapmadan...
İyi yazışmalar ve mutlu günler diliyorum....
Beni asıl üzen site sakinlerinin, doğal olarak insanlarımızın tartışamamaları. Tartışmanın bir kültür, bir gelişmişlik olduğunu düşününce bizim bu alışkanlıktan çok uzak olduğumuz görülüyor. Aslında bu yazdıklarımada muhtemelen çeşitli eleştiriler bekliyorum. Ama lütfen seviyeyi koruyalım.
Çok küçük bir ankette yaşanan tartışma şekli açıkçası beni rahatsız etti. Tartışma elbette olabilir ama şekli tahmin ediyorum site sakinlerinin tamamını rahatsız etmiştir.
Sivaslılar olarak bizler örnek olmalıyız. Burası sonuçta bir site olabilir ama ismi 'Sivaslıyız' olarak seçilmiş. Yani Sivaslıların buluştukları ve fikir alış verişinde bulundukları site.
Böyle olunca hepimize daha sakin ve akıllı olmak seviyeyi korumak düşmektedir.
Herkesin espri yapma, eleştiri yapma, fikrini söyleme hakkı vardır.
ama hep başkasını hakkının çiğnemeden ve kimseye sayggısızlık yapmadan...
İyi yazışmalar ve mutlu günler diliyorum....