Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Beyaz Melek'e iki ödül
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp, yönettiği ve başrolünde oynadığı ‘Beyaz Melek’ filmi, 41’inci Uluslararası Houston Film Festivali’nde; ‘En iyi Uluslararası Yabancı Film’ ve ‘Jüri Özel En İyi Yönetmen’ ödüllerine layık görüldü.

Steven Spielberg, George Lucas, Coen Kardeşler, Ridley Scott, Brian de Palma, Oliver Stone, David Lynch gibi sinema ustaları bu festivalle dünya sinemasında kendilerine yer bulmuşlardı. Filmde; Tuz Gölü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Anadolu’nun farklı mekanlarının başarıyla gösterilmesinin, Türkiye’ye turizm anlamında da katkı sağlaması bekleniyor.

Birgün Hepimiz yaşlanacağız....
güzel filmdi SadSad ibretlikti yani
Evet ağladığım tek filim

candy Yazan:
güzel filmdi SadSad ibretlikti yani

bencede

Bedirhan Yazan:
Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp, yönettiği ve başrolünde oynadığı ‘Beyaz Melek’ filmi, 41’inci Uluslararası Houston Film Festivali’nde; ‘En iyi Uluslararası Yabancı Film’ ve ‘Jüri Özel En İyi Yönetmen’ ödüllerine layık görüldü.

Steven Spielberg, George Lucas, Coen Kardeşler, Ridley Scott, Brian de Palma, Oliver Stone, David Lynch gibi sinema ustaları bu festivalle dünya sinemasında kendilerine yer bulmuşlardı. Filmde; Tuz Gölü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Anadolu’nun farklı mekanlarının başarıyla gösterilmesinin, Türkiye’ye turizm anlamında da katkı sağlaması bekleniyor.

Birgün Hepimiz yaşlanacağız....

ÇOK GÜZEL BİR SÖZ BEDİRHAN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM BAŞLATMIŞSIN YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK SAĞOL
ANNE VE BABALARINIZ SAĞLIKLARINDA KİYMETLERİNİ BİLİN
ONLAR HEP SİZLERİN İYİLİĞİNİZ İSTERLER
KAÇ YAŞINDA OLURSANIZ OLUN
ONLARIN GÖZLERİNDEN HALEN ÇOCUKSUNUZDUR
KIRMAYIN ONLARI
KEŞKE ANNEM VE BABAM SAĞ OLSALARDI
İNANIN SIRTIMDA TAŞIRDIM ONLARI

KAFKASKAR Yazan:
ÇOK GÜZEL BİR SÖZ BEDİRHAN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM BAŞLATMIŞSIN YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK SAĞOL
ANNE VE BABALARINIZ SAĞLIKLARINDA KİYMETLERİNİ BİLİN
ONLAR HEP SİZLERİN İYİLİĞİNİZ İSTERLER
KAÇ YAŞINDA OLURSANIZ OLUN
ONLARIN GÖZLERİNDEN HALEN ÇOCUKSUNUZDUR
KIRMAYIN ONLARI
KEŞKE ANNEM VE BABAM SAĞ OLSALARDI
İNANIN SIRTIMDA TAŞIRDIM ONLARI

Evet abi, Babam ruhu şad olsun ben askerdeyken vefat etti cenazesine bile yetişemedim 2gün sonra gelebildim Keşke şimdi hayatta olsaydı diyorum, Annem Allaha çok şükür hayatta onuda kaybedersem yaşayamam o yüzden sağken kıymet bilmek lazım sevdiklerimizle aileyle mutlu bir hayat sürmek gerek.

Sayfa: 1 2
Referans URL