Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: ÇAY TOPLAYACAK İŞÇİLERE İHTİYAÇ VAR
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ARKADAŞLAR trabzon of ilçesi ve rizeve ilçelerinde çay toplama işi için işçilere ihtiyaç var işe ihtiyacı olan tanıdıklarınız varsa lütfen tavsiye edin 30ytl yevmiye +yemek +yatak bu yıl işçi sorunu var ve çay işi yazları 3 sürgün toplanıyor 45gün araile aileler yada guruplar halinde gelinebilir 01/05/2008 tarihinde çay başlamıştır lütfen çalışabilecek tanıdık ve ihtiyaçlı olanlara haber verin sıvasve çevresi yol masrafıaz olacağından ve köylülerin kendi işine engel olmayacağından çok uygun bu iş heryıl ortalama 90 gün vardır ek bir gelir elde ederler hatta kendi işi olmayanlara yarıcı diye tabir ettiğimiz usulde olabiliyor ailece gelip gösterilen evde kalacak kendi işi kendi arazisi gibi çalışıp yıllık gelirin yarısını alabilirler ve çay bakım gerektirmeyen çapa kazma işi ekme işi olmayan bir mahsul az iş ancak çay toplama işini yapabilecek çalışanı yani en az 2.3 kişi olmalı yada çay zamanı yanına bir tanıdığını alanlarda var ve iş çok kolay öğrenilebilir en çok 2.yada üç gün acemilik olur ve ustabir çaycı olursunuz buyrun işte iş imkanı arazim yok işim yok diyenlere evli çiftlere ve arkadaşlara guruplar halinde glebilirsiniz ve işiniz bitince paranızı nakit alıp gidersiniz bana mail atarak ulaşabilirsiniz site yönetimi uygun görmeyebilirdiye telefonumu yazmıyorum kalın sağlıcakla
tam bana göre bi iş okullarda kapanıyor...Ama istanbuldayım orda olsa çalışırdım...

Sağolasın duyarlılığın için...
çalışabilecek arkadaşlar size özel mesaj yoluyla ulaşırlar...
30ytl yevmiye +yemek +yatak Very Happy iyi para ...Sivasliyiz ailesi hadi loo ...gidekin...

sivasliyiz.com ÇAY TOPLAMAYA GİDİYORR Very HappyVery HappyVery Happy
Referans URL