Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Ben Sivas'lıyım ben Türk'üm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ben hersene tatile cıkan ve belli şehirlerde konaklayan bir insanım Türkiye'nin batısında İstanbul-İzmir ve Balıkesir hariç gezdim. 2 sene önce Balıkesir Altınoluk'a bulunan yazlıgımıza 1 ay kadar tatile gitim.
Bir gece o kadar sıkıldım ki kumsala gidip biraz dolaşmaya çıktım ve yaktım bi sigara oturdum 10 yada 15 dakika sonra yanıma bir amca geldi. Bir tane sigara istedi yanıma oturdu. Sigarayı verdim ve yaktım. Amcam bana bu saatte burada ne yaptıgımı sordu. Bende kendisine evde sıkıldıgımı biraz hava almak için cıktıgımı söyledim. Herhalde konusma tarzımdandır diye sanıyorum nereli oldugumu sordu. Sivaslıyım amcacım dedim. Bana hemen yakanlardan mısın yoksa yakılanlardan mısın dedi. Beynimden vurulmusa döndüm amcama tek söylediğim laf ne yakanlardanım ne yakılardanım ben Sivas'ın topragından gelmiş Anadolu evladıyım ben bu vatanın Türk askeriyim dedim. Amcam sustu bi kaç saniye sonra hiçbirşey söylemeden gitti.

Eminim amcam kırıldı ama ne yapabilirim Sivas'ımızı böylemi tanıdınız ?
o zaman o amca yananlardanmış toprağım.Keşke deseydin amcacığım ben ne yakanlardanım nede yananlardan ben itfaiyeciyim deseydin o anlardı mesajı....Hayatımda sıkıntılardan biride vereceğim cevabın yeri ve zamanından sonra aklıma gelmesi çok kötü bişey bu

Bellatrix58 Yazan:

ınsanlar bılıncsız oldukları ıcın bole davranıyolar..zaten basımıza ne gelıyosa egıtımsızlıkten gelıyo...
madımak olayı tarıhte kara bı leke evet ama bazı kesımlerın yanlış davranıslarını butun bır halka mal etmek cok yanlış......
yargılamadan ınfaz herkese cok kolaySadSadSadSadSadSad

BENDE EDREMİT KÖRFEZİ ALTINOLUK'TAYIM MAALESEF BUNLARI HEP YAŞIYORUM
ÖYLE DAVRANANLARDA O DÜŞÜNCENİN YOBAZLARIDIR
ÖYLE DAVRANMAYANLARDA VAR AMA ÇOK AZ
DİNİMİZDE BİR HAŞERETİ BİLE YAKMAK GÜNAH

YAKANLARA LANET OLSUN

İÇİMİZE NİFAK TOHUMLARI EKENLEREDE LANET OLSUN

Bellatrix58 Yazan:
Ben hersene tatile cıkan ve belli şehirlerde konaklayan bir insanım Türkiye'nin batısında İstanbul-İzmir ve Balıkesir hariç gezdim. 2 sene önce Balıkesir Altınoluk'a bulunan yazlıgımıza 1 ay kadar tatile gitim.
Bir gece o kadar sıkıldım ki kumsala gidip biraz dolaşmaya çıktım ve yaktım bi sigara oturdum 10 yada 15 dakika sonra yanıma bir amca geldi. Bir tane sigara istedi yanıma oturdu. Sigarayı verdim ve yaktım. Amcam bana bu saatte burada ne yaptıgımı sordu. Bende kendisine evde sıkıldıgımı biraz hava almak için cıktıgımı söyledim. Herhalde konusma tarzımdandır diye sanıyorum nereli oldugumu sordu. Sivaslıyım amcacım dedim. Bana hemen yakanlardan mısın yoksa yakılanlardan mısın dedi. Beynimden vurulmusa döndüm amcama tek söylediğim laf ne yakanlardanım ne yakılardanım ben Sivas'ın topragından gelmiş Anadolu evladıyım ben bu vatanın Türk askeriyim dedim. Amcam sustu bi kaç saniye sonra hiçbirşey söylemeden gitti.

MALESEF O OLAYLAR BİZLERİ KÖTÜ GÖSTERDİ. OYSA BİZLER YİĞİTLİK VE MERTLİĞİMİZLE ANILIRIZ.

KAFKASKAR Yazan:
BENDE EDREMİT KÖRFEZİ ALTINOLUK'TAYIM MAALESEF BUNLARI HEP YAŞIYORUM
ÖYLE DAVRANANLARDA O DÜŞÜNCENİN YOBAZLARIDIR
ÖYLE DAVRANMAYANLARDA VAR AMA ÇOK AZ
DİNİMİZDE BİR HAŞERETİ BİLE YAKMAK GÜNAH

YAKANLARA LANET OLSUN

İÇİMİZE NİFAK TOHUMLARI EKENLEREDE LANET OLSUN

banada aynı şeyi soranlar oldu
evet metin abi YAKANLARA LANET OLSUN

Referans URL