Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: KENELER KENT MERKEZİNİ BASTI (AMAN DİKKAT !! )
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Havaların ısınması ile birlikte, son dönemlerde yaz mevsiminin korkulu rüyası haline gelen keneler yine gündemde.
07/05/2008

Havaların ısınması ile birlikte, son dönemlerde yaz mevsiminin korkulu rüyası haline gelen keneler yine gündemde.

Bugün ilimizin 3 farklı mahallesinden 6 çocuk aileleri tarafından devlet hastanesi çocuk acil servisine getirildi.

Karşıyaka mahallesi, kümbet mahallesi ve alibaba mahallesinden geldikleri öğrenilen 6 çocuktaki keneler çıkarıldıktan sonra gerekli tahliller yapıldı.

Keneleri nasıl fark ettiklerini anlatan anne babalar, mahallerinin bir an önce ilaçlanmasını istiyorlar, insan hayatının ucuz olmadığını söyleyen yetkililer başıboş köpeklerden ve şehir merkezindeki ahırlardan da şikayetçiler.

Yaşadıkları olayın henüz tam farkında olmayan çocukların ise korkuları her hallerinden belli oluyor.

Alıntı:Buradan
yaaa çok kötü bidurum valla devletin biran önce bu konuya el atması lazım

Bedirhan Yazan:
yaaa çok kötü bidurum valla devletin biran önce bu konuya el atması lazım

Türkiye üzerinde oynanan oyunlar işte Sad nerdeydi eskiden böyle şeyler babam anlatırdı üzerimizde gördüğümüzde öldürüyorduk felan die şimdi Sad birde Sivasta çok yaşanıyor bana çok garip geldi...

evet sivasta çok yaşanıyor daha pikniğe falanda gidemez olduk bu ne ya, geçen yıl fransa bütün vatandaşlarını aşıladı keneye karşı bizde ise hastalığın adı bulundu Smile
paylasım ıcın saglık
pkk magrasında kavanoz ıcınde keneler bulunmus haberlerde izlemıstım yabancı güçler yapıyor bunları
mümkündür ama benim anlamadığım halen aşı türkiyeye neden gelmedi
?
Sayfa: 1 2
Referans URL