Bu haftanın konuğu doganay58 Kendisine teklifimi kabul ettiği için teşekkür ediyorum.
İlk Soru benden ; Doğanay Öncelikle kendinden biraz bahsedermisin,Sonrada bu Sivaslılar derneğini anlatırmısın neler yapıyorsunuz üyeniz çokmu ne kadar zamanını alıyor yani kısaca bize tanıtırmısın.?

[/img]
Doğanay cidden hem iş hemde yaptıgın faaliyetlerden dolayı kutluyorum ve daha neler yapıcağından kısaca bahsedermisin?
öncelikle bana bu teklifi getirdiğin için sana çok teşekkür ederim bedirhan.
kendimden bahsedeyim biraz ben 1983 istanbul istinye doğumluyum ailecek istanbul 4.levent-sanayi mh. yerleşeli yaklaşık 50 sene olmuş şuan açıktan eğitime devam ediyorum çeşitli sivil toplum kuruluşlarında sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz.
KAĞITHANE SİVASLILAR DERNEĞİ
KAĞITHANE İLÇEMİZDE 50 Yİ AŞKIN SİVASLI DERNEK VAR VE İLÇEMİZDE BULUNUNAN 100 BİNİ AŞKIN SİVASLI HEMŞEHRİMİZ MEVCUT TABİİKİDE GENÇ NUFUS 10 BİNLERLE İFADE EDİLİYOR VE SİVASLI GENÇ KARDEŞLERİMZE HARHANGİ BİR FAALİYET SÖZ KONUSU DEĞİL BU DERTTEN MUZDARİP İKEN KAĞITHANE SİVASLILAR DERNEĞİ BU SESE KULAK VERİP ÇALIŞMALARA BAŞLADI BU VESİLE İLE GENÇLİK KOLLARINI KURMA TEKLİFİNİ GETİRDİKLERİNDE İSE HİÇ DÜŞÜNMEDEN EVET DEDİM ÇÜNKÜ İLÇEMİZDE SİVASLI GENÇLERE YÖNELİK ACİL YAPILMASI GEREKEN FAALİYERLER VARDI ONLARIN BİR ARADA OLMASINI SAĞLAMAK BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ OLUŞTURMAK İÇİN ACİL EYLEM PLANLARINA İHTİYAÇ SÖZKONUSUYDU VE BUNDAN HAREKETLE İLÇEMİZDEKİ SİVASLI DERNEKLERİ TEK TEK DOLAŞMAYA BAŞLADIK VE BU KONUDA GENÇLERE YÖNELİK YAPACAK OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALARDA BİZLERE DESTEK VERMELERİNİ İSTİRHAM ETTİK VE ŞUANA KADAR GEZDİĞİMİZ DERNEKLERDEN ÇOK GÜZEL İZLNİMLER ALDIK VE DERNEKLERİMİZİ DOLAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.
GENÇLERİMZE YAPACAĞIMIZ FAALİYETLER
KÜLTÜR GEZİLERİ
KONSERLER
TİYATRAL GÖSTERİLER
SPOR ETKİNLİKLERİ
SILA GECELERİ
MESİRELER
KONFERANS VE SEMİNERLER
ŞÖLEN VE GECELER
VE EĞİTİM KAMPLARI
"HEDEFİMİZ"
VATAN VE MİLLET AŞKIYLA BÜTÜNLEŞMİŞ MİLLİVE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI MEZHEP FARKLILIĞI GÖZETMEYEN ÇAĞA UYGUN ÖZ GÜVENİ SAĞLAM MORAL DEĞERLERİ YÜKSEK VE HER ALANDA LİDER SİVASLI GENÇLER"
iLk soru benden
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
NasıLsın abi?
TEŞEKKÜR EDERİM EDERİM KARDEŞİM SEN NASILSIN
Doğanay cidden hem iş hemde yaptıgın faaliyetlerden dolayı kutluyorum ve daha neler yapıcağından kısaca bahsedermisin?
EVET CANDY SEVGİLİ ARKADAŞIM BAHSEDELİM
SİVAS GENÇLİK KOLLARI DIŞINDA KARDELEN KÜLTÜR DERNEĞİNDE KURUCU BAŞKAN YARDIMCILIĞIMIZ DEVAM EDİYOR ÇEKÜD ÜYELİĞİMİZDE DEVAM ETMEKTE SOSYAL ANLAMDA BOŞ KALAMIYORUM HAMDOLSUN