Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Sivaslıyız Com Cezaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

SİVASLIYIZ COM CEZALARI

SUÇ:Herhangi bi mesajın altına"koptum","gülmekten öldüm","süpeeeerr!"yazmak..

CEZA: Zekeriya BOZDAĞ'ın Yandım Allah Yandım adlı türküsü dinlettirilecektir. Bu suçu işleyen tüm üyeler 1 hafta boyunca yatıp kalkıp bu türküyü dinleyip kendilerine gelecektir, daha doğrusu kendilerine gelmeleri emredilir

SUÇ: Arama yapmadan daha önce açılmış bir konuyu tekrar açmak !

CEZA: Bu çok büyük bir suctur. 2 yıl formda kalma cezası vardır. ( formun )tüm temizlikleri bu suçlulara aittir.Paspas, cam silmek, cay yapmak,ayak yıkamak bu suçlulara aittir)

SUÇ: Aklına eseni iki cümleyle yazıp içinde mizah kırıntısı bile olmayan yazılar için komik yazılarda konu açmak...

CEZA: SİVASLIYIZ COM ceza yasalarının 4. bendine dayanarak Ajdar'ın Nane Nane adlı şarkısı 1 000 kere daha olmadı 100 000 kere dinletilecektir. Bu süre zarfında şarkıyı cok beğenen ve bir daha dinlemek isteyen suçlu üyelere istedikleri taktirde şarkı bir daha bir daha dinletilecektir ()

SUÇ: Forumda sorun çıkarmak...

CEZA: Tüm üyelerin toplam sayısının iki katı kırbaç cezası uygulanacaktır. Acımak yoktur bu üyelere

SUÇ: Forumda sürekli büyük harfle yazmak...

CEZA: 1 yıl süre verilerek Japonca dili öğrenmesi gerekmektedir. 1 yıl süre zarfında bu dili tıkır tıkır öğrenmeyen, şakır şakır konuşamayan suçlu üyelerin özel mülkiyetlerine el konucaktır.(Kömürlükte bulunan ya da saklanan farelerle komşu olmuş; buzdolabı, çamaşır makinesi gibi özel eşyaları da almayı unutmamak lazım)

SUÇ: Forumda kavga etmek.

CEZA: AAA en en en en büyük suç budur işte. MaazAllah bu tür olaylarla karşılaşmayalım sakın. Bu yükün altından kalkılamaz sonra. 3 yıl boyunca düğünlerde başı çekicek kişiler bunlardır Bu ister roman havası, ister halay olsun iş size düştü en sevdiğimiz suçlu üyeler

SİVASLIYIZ.COM üyeleri olarak önceden haber vermeksizin kurallarda değişikliklere gitme hakkımız mahfuzdur.
Yöneticiler bu kuralları uygularken üyeleri uyarmak zorunda DEĞİLDİR...

ALINTI....
evet.. ceza bunLarMr. Green
SUÇ: Forumda kavga etmek.

CEZA: AAA en en en en büyük suç budur işte. MaazAllah bu tür olaylarla karşılaşmayalım sakın. Bu yükün altından kalkılamaz sonra. 3 yıl boyunca düğünlerde başı çekicek kişiler bunlardır Bu ister roman havası, ister halay olsun iş size düştü en sevdiğimiz suçlu üyeler

Ali abi bu cezayı çok sever Very Happy halay başını kimseye vermez zaten Razz
imren Yazılan:SUÇ: Forumda kavga etmek.

Ali abi bu cezayı çok sever Very Happy halay başını kimseye vermez zaten Razz

üc yıl hic durmadanLaughingLaughing
ALi abi usanmazMr. Green
tekniker58 Yazılan:

CEZA: Zekeriya BOZDAĞ'ın Yandım Allah Yandım adlı türküsü dinlettirilecektir. Bu suçu işleyen tüm üyeler 1 hafta boyunca yatıp kalkıp bu türküyü dinleyip kendilerine gelecektir, daha doğrusu kendilerine gelmeleri emredilir

....
cezalara bakVery Happy
Referans Adresler