Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Hafik / Gokdin Koyu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Gokdin koyu 1870 yilinda, Eski koy denilen uukurbelen koyu ile koyun suanki mevkii olan Gokdin koyu arasinda bulunan Eski koy mevkii denilen yere Ali Han isimli sahis ve bu sahsin sulalesinin gelenlerin yerlesmesi ile 6 hane olarak kurulmustur..Zamanla buyumus ve 60 haneye kadar buyumustur. unce 1950 yilinda sonra 1980 li yillarda Ekonomik ve Sosyal yetersizlikler nedeniyle koyun buyuk cogunlugu basta istanbul ili olmak uzere metropol illere goc etmistir. Halen koyde 30 civarinda hane yasamaktadir. Nufusu 250 olan koyun ilceye uzakligi 18 km'dir.
isTE BENiM KuYuM uOK uZLEDiM GuZ BAsI iSMiNDE KuuuK Bi GuLu VAR PEK GuL DEGiL AMA uOK GuZEL GuRDuNuZMu TAVSiYE EDRiM BENiM YERiMEDE GiDiN SUYU KIsIN SICAK YAZIN iSE uOK SOGUK OLUR YANNIZ SON GuRDuguMDE uOK BERBAT OLMUsTU AMA DUYDUGUM KADARIYLA TEMiZLENMis
JUJU HEMsOM SANAL MEMLEKETiNE HOsGELDiN iNsALLAH
O HAVAYI BURDA BULURSUN... Smile Arrow
ya benım koyun resmini cekmis buralara koymussun nekadar guzel bir duygu biliyormusun
benim hakkımda salak dıye düsüne bılırsın ama ben tam 4senedır koyumu gormüyorum
meraba köyümün güzel insanları
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL