Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: öss bahaneleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
-sınavdaki kızlar çok güzelmiş onlara bakmaktan soruları yapamadım
-ben tam sınava girdim aklıma sevdiğim geldi ogün nişanlanıyordu,acaba nişanlan dı mı derken bakmışım sınav bitmiş...
-bi soru vardı 2 saat uuraştım soru yanlışmış sınav bitt.
-Yakışıklısın dediler , millet bakmasın diye girmedim
-Suç bende değil,suç önümde oturan 90-60-90 lık kızda!Kitap gibiydi,okuyana kadar zamanın nasıl geçtiğini anlayamamışım!
-benim hedefim buydu zaten
-sankı butun kızlar benım sınıfta toplanmış gelde soru çöz... hele sagımdakı mını etekle gelmıs sınıfa sız olsanız ne yapardınız... ben ödülümü aldım çünkü sınav sonu kızı bagladım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-Sarı giyinin dediler ben siyah severim moralim bozuldu yapamadım
-tam sınav başladı aklıma youtube nun kapandıgı geldi :s . acaba ne zaman açılır die düşünürken bi baktım sınav bitmiş... x)
-illede romen olsunu seyrediyordum onun yüzünden sabah kalkamadım sınavı kaçırdım
-ya abi öss bana ters bi defa ezber ezber nereye kadar ben yorum yapmak istiyodum
-aşığım biliyormusun o yüzden he bide çaprazımdaki çalışkan bırıne benzıyordu kesin bişiler biliyordur dedim ama bilmiyormuş o çaprazımdakini görürsem sivilde tesekkur edıcem Wink
-çocukları uyutupp açtım youtube u oracıkta uyuya kalmışşım
-tam sınav olurken dışarıda ismail yk nın bas gaza şarkısı çalıyodu bütün dikkatim dağıldı
-YA Öğrencinin Sevmediği Sınav işte adı üstünde neden sevdirmeye çalışıyolar anlayamadım bide ben çok duygusalımdır tsunami ile ilgili sorudan sonra gözyaşlarıma hakim olamadım...
-ya test kitapLArı çok kalın bi türlü sevemedim .. =)
-abi tamamen nazardı sınava bi girdim elim ayağım tutmaz oldu sırf nazar başka bir şey yok Smile
-arkadaşlar....ösym bir sivri sinek gibi kanımızı emmeye çalışıyor ama bizde kan cok bunu bilmiyorlar hadi bakım el mi yemen beymi buyrun sahaya
-Şimdi arkadaslar doğanın dengesi bu kimisi kazanır kimisi kazanamaz bende bunun için biraz benim önüme geçmeleri için izin werdim
-Zonguldakta Eylül'ün Paramağı Ağrımış Dikkatim Dağıldı Üzüldüm Çok Üzüldüm Yapamadım..
sizinde bahaneniz varsa buyrun arkadaşlar...
kız çok güzel olmuşSmile emeğine sağlık....
teşekkür ederm canım Very Happy
abi tamamen nazardı sınava bi girdim elim ayağım tutmaz oldu sırf nazar başka bir şey yok
Very HappyVery HappyVery Happy
emeğine sağık wlla çok komikler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler