Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Sevgili oglum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
"Sevgili oglum Temel... Senin hizli okuyamadigini bildigim icin mektubu yavas yavas yaziyorum...
Artik senin buyuk sehre gittigin sirada yasadigimiz evde yasamiyoruz. Baban bir gazetede, "insanlarin basina genellikle evlerinin iki kilometre civarindaki bolgelerde kaza geldigini" okumus; o yuzden tasindik...
Sana yeni adresi veremiyorum, cunku yeni evimizde bizden once oturan hemsehrilerimiz, tasininca adresleri degismesin diye kapi numarasini sokup goturmusler...
Bu evde garip bir camasir makinasi var. Gecen gun icine dort gomlek koydum, calistirmak icin duvardaki zinciri cektigimden beri bir daha gomlekleri goremedim.
Gecen hafta sadece iki kez yagmur yagdi. ilki uc gun, ikincisi ise dort gun surdu...
Benden istedigin yelegi postaya verdim. Ancak, halan 'o koca dugmelerle paket cok agir olur' deyince dugmeleri kopartip yelegin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gonderecektim, ama zarfi bir kere yapistirmis bulundum... Sevgiler... Annen"
ben bu anneyi cok sevdim tam bi zeka kupu Laughing Mr. Green Very Happy :zirtapoz:
Referans Adresler