Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: hidirnali koyu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
hidirnali koyu

merkeze bagli sivasa 30 km uzaklikta bir koydur.
merekum tepesinin arkasina duser.okul cami mevcuttur.

koyun kurulusu hidir baba adli bir evliyaya dayanir.su an turbesi koyun arkasinda dag gibi bir kayaligin ustundedir.yattigiturbenin altindaki kayada hazine oldugu soylenir ve hatta bukayayi kimse kepceyle bilke kiramadiklari icinhazineye ulasamamislardir

60 haneden olusur.tarim ve hayvancilikla ugrasilir.aricilikta yaygindir.bende koyumde aricilik yapiyorum.

eger ugrarsaniz balimizdan ikram ederiz
Yaw hazine yok ise koye bosuna gitmeyek.. Laughing Laughing
insanin koyu bir hazine zaten. havasi, suyu

hemde ben ariciyim bu yuzden hazineyle aram yok hazine olsada koye gidecem olmasada
osman_58 Yazılan:hidirnali koyu

merkeze bagli sivasa 30 km uzaklikta bir koydur.
merekum tepesinin arkasina duser.okul cami mevcuttur.

koyun kurulusu hidir baba adli bir evliyaya dayanir.su an turbesi koyun arkasinda dag gibi bir kayaligin ustundedir.yattigiturbenin altindaki kayada hazine oldugu soylenir ve hatta bukayayi kimse kepceyle bilke kiramadiklari icinhazineye ulasamamislardir

60 haneden olusur.tarim ve hayvancilikla ugrasilir.aricilikta yaygindir.bende koyumde aricilik yapiyorum.

eger ugrarsaniz balimizdan ikram ederiz

topragim selamlar ben ahmet gokkaya hidirnalliyim.tabi pek iliskimz yok suan da koyle babam erken yasta gelmis...aklinda yer etmesi icin soyluyorum dedem ali gokkaya yani karabacak kalapli kisi.babam hasan gokkaya...selamlar...
osman efendi reklamın iyisi kötüsü olmaz. neyse inşallah bal satışların iyidir.

bizim köyde tek bir hazine var o da edep ahlak, saygı sevgi.

gerçi son zamanlarda her yerdeki bozulma bize de bulaştıya neyse.

köyümün taşına toprağına selam. ben kim miyim. evimiz köyün en alt başında. çaykaranın karşısında. çulluk çukurunun dibinde.
kama yaraklar
Referans Adresler