Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Bebeklerin Dunyaya Gelirken Dusundukleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
beyefendi bir yanlisiniz olacak ben birinci gelmistim* iceride kalma hakkina sahibim..

*merhaba dunya !

*ben buralari bir yerden hatirlayacam ama du bakalim..

*len len len* dikkat etsene beeee* kesiyodun kafami* hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin..

*alemin krali geliyoo* geliyoo* geliyoooo

*aha! sira bana geldi! nihohao

*ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler)

*bitirdin beni doktor abi* benim bittigim gun bugundur doktor abi.

*hay arkadas yaa ne bicim muamele daha 2 ay once cikalim dedik cikarmiyordunuz simdi ne ole ih mih iyi tamam cikiyoruz alla alla yaa....

*birey laz olacaksa muhtemelen uyyy daa olacaktir

*her son yeni bir baslangictir* her baslangic ufugunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ingaa...

*simdi ciksak disari* soguktur kesin... cikmasak* artik kicim bile sigmiyo buraya... oooff of! cikinca basacam cigligi o olucak.

*lan neydi lan?!... hah iki ekmek bi kisa marlboro.

*Uleyn simdi disari cikcam* O2 cigerlerime gelcek* yakcak bogrumu* sonra isin yoksa agla .. uff simdiden kasildim haa

*ulan su kollarimi kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba??

*hele sukur ucunda isik olan bi tunel gordum sonunda. isiga dogru gitsem mi? ya bi dakka* kim itiyo lan beni?

[Resim: qanqaass1.jpg]
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
veletlere bak sen
guzeldi hemso tesekkurler Arrow
bede yorumun icin tesekkur ederim hemso sagol... Very Happy Arrow
ayy bende mi dunyaya gelirken bunlari dusunuyodum simdi Very Happy Mr. Green Arrow
elif yukardaki diyalok senin bebekligine ait zaten.. Very Happy Laughing :zirtapoz:
yorum icin tesekkurler... Wink Arrow
ya cok guzel olmus eline saglik Very Happy
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler