Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: GuZuN ZiNASI KALBE BULAsIR !!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
GuZuN ZiNASI KALBE BULAsIR
Zina nifaki,goz zinasi ile baslar.Gozun zinasi kalbe bulasir.Klbe nifak girince sehvet azginlasir.Hayvani sifat olan sehvetin coskunlugu ortaya cikinca iblis, tecrube ve bilgi ile sana::

"Kardesim, bu asirda sen ibret icin bakiyorsun" diyerek seni kandirir.
ibret icin birkere bakilir.Tekrar bakarsan bu senin nefsinin sehvetinden olur.
Goz kalbin emriyle bakar.Goz amir olmayip memurdur.Amir,akildir,kalptir,ruhtur.Goz,el,kulak,ayak memurdur.Kalp,nefis,akil "bak" demese,goz bakmaz.

Hazret-i iSA, bir kitlik ve yagmursuzluk mevsimi dolayisiyla yanindaki mu'minlerle yagmur duasina cikmisti. iSA (as),nubuvvet nuruyla,yaninda bulunan takva sahibi,kamil bir genci fark ederek ona soyle dedi::

-Sen dua et,ben amin diyeyim.
-Ya Nebiyallah,olurmu? Sen Allah'in sevgili bir Peygamberisin.Sen dua et, biz amin diyelim.
-Senin guzel bir siretin var.Hele bir anlat,gozun neden kordur?
-Bir gun,bir yerden bir kadin geciyordu.Gozumun ucuyla gordum. "Utanmiyor musun ey goz!" diyerek gozumu cikartip kor ettim.umrumde bir daha da kimseye bakmadim.
-iste bunun icin senin dua etmeni istiyorum.Sen bir yan bakisla gozunu cikardin. Seni Allah aziz etti,duan makbul oldu.

Yukarida da belirttigimiz gibi goz memurdur.Gozu baktiran akil ve kalptir.Goz baktigi takdirde,kalp gozle birlikte zinaya mahkum olur.
Onun icin Habibullah::"Kalp bozulursa cesed bozulur." buyurmustur.

seyfofen Yazan:

Yukarida da belirttigimiz gibi goz memurdur.Gozu baktiran akil ve kalptir.Goz baktigi takdirde,kalp gozle birlikte zinaya mahkum olur.
Onun icin Habibullah::"Kalp bozulursa cesed bozulur." buyurmustur.

emegine;yuregine saglik kardesim...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEss... Rolling Eyes Arrow
emegine;yuregine saglik kardesim

seyfofen Yazan:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEss... Rolling Eyes Arrow

AMiN..CuMLEMiZDEN... Arrow

sagolasin kardes.
Sayfa: 1 2
Referans URL