03-14-2007, 08:51 PM
Varsa sizide kucuk seylerden mutlu olmaya iten bir sebep burada paylasmanizi istedim..
Anlatayim,
Sabah telefonumda Lio'dan is it love melodisinin tinisi ile uyaniyorum(Sanilanin aksine sadece bu muzik beni sinir yapipta telefonu parcalama istegine goturmuyur) banyoya giripte sakal trasini alarm a dokunmadan yani muzik ile dewam ederekten olduktan sonra ilik suyun altinda 15 dakikalik dusun ardindan sanki cok onemli birisi ile bulusacakmis edeasi ile temiz ve muntazam kiyafetlerimi ozenle giyerek, istanbul kosusturmacasindan kendimi ayri tutmak icinde kulagimda kulaklik yola cikarim. elimde bir kitabim vardir mutlaka yol uzun nede olsa, uzun olmasina uzun ama hergun ayni yol ayni dukkanlar gormek sikar adami o yuzden kitabimla her gun baska bir dunyada bulurum kendimi birde gazetem tabiki, gerci ilk zamanlar kitap almazdim yanima. arabada kitap okuma arzusu, cok param olmadigi halde mecbur kalip gazetede finans bolumunude hatim etmek
zorunda kaldiktan sonra bende bir istek uyandirdi... hneyse kulagimda kulaklik sag elimde kitabim sol elimde gazetem sanki bir is adami edasi ciddiyetiyle bir sifat (ama altinda yufka bir yurek var dokunmak gerek, dokunabilmek gerek) var, ve bu kendime bir sekilde sayginin mecburi getirisi olarak algilarim. neyse yola devam arabadayim artik arkalarda ayakta bir cama sol yanimi yaslayaraktan gazete ile baslar, yolculugun kalan 1 saatindede kitap ile deam ederim. indim arabadan katildigim kalabaliga surukler beni o kocaman sehrin(istanbul-mecidiyekoy dolaylari) kucagina dogru iter varirim isime aldigimin hakkini fazlasiyla vermek istercesine calisirim mesai bitiminece...
is cikisinda giderim bir kitap cafe ye alirim oaradan orta kivamda dem ile bir simit koklarim kuflenmis okunmayacak kitaplarin arasina, bir istahmi bir huzur mu bilmem yedirir simidimi mis-i amber kivaminda ki cayim ile... ve yine yollardayim. ayni yollar ama KiTAP var dusler farkli be cancagizim...
neyse ewdeyim artik gunun yorgunlugu var belki uzerimde ama mutlu edemesemde kendimi, mutlu gorunmeliyim bizimkilere..
aksam yemegi sonrasinda yine bir cay molasi bu arada uzerimde esofmanlarim giyilmis vaziyette, anne baba hos sohbet su gitti bu geldilerden sonra museadelerini alarak kacarim odama kitabin merak ettigim dier sayfalarinda sira...
Sonrasinda pc basina maiiler hesaplar SiVASLIYIZ sitesi (istanbulda sivas'i yasadigim veya kendimi sivasli hissedebildigim, samimi insanlar toplulugunun ugrak mekani, bana gore tabiiii). dost buldum yada bulacagim insanlar konusmak dertlesmek msn de sarki indirmek dinlemek. ne bileyim bilirim bunlar da fani dunyanin mesgaleleri, dini vecibelerimde bana kalsin....
Samimiyetimle, yazmak istedim ve yazdim sen begensende, begenmesende. Desende bu megaloman kabullenirim belkide. Saygim ilk once kendime, kendime olan saygimdan kaynaklanan saygimda sizlere ve sana.... Vefa ile saglicakla ve 2 cihanda da HUZUR lu olmamiz temennisi ile
Birinin sana elin uzatmasi icin, once sen o insanin yuregine dokunmalisin! K∂R∂C∂ ∞ Muh∂mmэd ∞
BU ARADA NOT: YOGUN iSTEK VAR idi anket yapmamam konusunda, yapmadim hali ile
Latife ilede kalin 
Anlatayim,
Sabah telefonumda Lio'dan is it love melodisinin tinisi ile uyaniyorum(Sanilanin aksine sadece bu muzik beni sinir yapipta telefonu parcalama istegine goturmuyur) banyoya giripte sakal trasini alarm a dokunmadan yani muzik ile dewam ederekten olduktan sonra ilik suyun altinda 15 dakikalik dusun ardindan sanki cok onemli birisi ile bulusacakmis edeasi ile temiz ve muntazam kiyafetlerimi ozenle giyerek, istanbul kosusturmacasindan kendimi ayri tutmak icinde kulagimda kulaklik yola cikarim. elimde bir kitabim vardir mutlaka yol uzun nede olsa, uzun olmasina uzun ama hergun ayni yol ayni dukkanlar gormek sikar adami o yuzden kitabimla her gun baska bir dunyada bulurum kendimi birde gazetem tabiki, gerci ilk zamanlar kitap almazdim yanima. arabada kitap okuma arzusu, cok param olmadigi halde mecbur kalip gazetede finans bolumunude hatim etmek
zorunda kaldiktan sonra bende bir istek uyandirdi... hneyse kulagimda kulaklik sag elimde kitabim sol elimde gazetem sanki bir is adami edasi ciddiyetiyle bir sifat (ama altinda yufka bir yurek var dokunmak gerek, dokunabilmek gerek) var, ve bu kendime bir sekilde sayginin mecburi getirisi olarak algilarim. neyse yola devam arabadayim artik arkalarda ayakta bir cama sol yanimi yaslayaraktan gazete ile baslar, yolculugun kalan 1 saatindede kitap ile deam ederim. indim arabadan katildigim kalabaliga surukler beni o kocaman sehrin(istanbul-mecidiyekoy dolaylari) kucagina dogru iter varirim isime aldigimin hakkini fazlasiyla vermek istercesine calisirim mesai bitiminece... is cikisinda giderim bir kitap cafe ye alirim oaradan orta kivamda dem ile bir simit koklarim kuflenmis okunmayacak kitaplarin arasina, bir istahmi bir huzur mu bilmem yedirir simidimi mis-i amber kivaminda ki cayim ile... ve yine yollardayim. ayni yollar ama KiTAP var dusler farkli be cancagizim...
neyse ewdeyim artik gunun yorgunlugu var belki uzerimde ama mutlu edemesemde kendimi, mutlu gorunmeliyim bizimkilere..
aksam yemegi sonrasinda yine bir cay molasi bu arada uzerimde esofmanlarim giyilmis vaziyette, anne baba hos sohbet su gitti bu geldilerden sonra museadelerini alarak kacarim odama kitabin merak ettigim dier sayfalarinda sira...
Sonrasinda pc basina maiiler hesaplar SiVASLIYIZ sitesi (istanbulda sivas'i yasadigim veya kendimi sivasli hissedebildigim, samimi insanlar toplulugunun ugrak mekani, bana gore tabiiii). dost buldum yada bulacagim insanlar konusmak dertlesmek msn de sarki indirmek dinlemek. ne bileyim bilirim bunlar da fani dunyanin mesgaleleri, dini vecibelerimde bana kalsin....
Samimiyetimle, yazmak istedim ve yazdim sen begensende, begenmesende. Desende bu megaloman kabullenirim belkide. Saygim ilk once kendime, kendime olan saygimdan kaynaklanan saygimda sizlere ve sana.... Vefa ile saglicakla ve 2 cihanda da HUZUR lu olmamiz temennisi ile
Birinin sana elin uzatmasi icin, once sen o insanin yuregine dokunmalisin! K∂R∂C∂ ∞ Muh∂mmэd ∞
Latife ilede kalin