Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: KisiLiK TESTi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Resme bak kisiligini gor
Size uygun olan resmi secin sonra asagidaki aciklamasini okuyun, Asagidaki resimler psikologlar tarafindan ortaya cikarilmis. Defalarca test edilmis, sekiller ve renkler degiserek bugunku halini almis. Hangi resim size yakin geliyorsa secin, 9 ana karakterden hangisi size uyuyor bulun

[Resim: aaaxc4wq4.jpg]

1. icedonuk - Hassas - Kolay etkilenen
Kendinizle ve cevrenizle ilgili dusuncelere etrafinizdaki cogu kisiden daha sik ve daha derin bir sekilde daliyorsunuz. ustunkoru hareketler ve konusmalardan nefret ediyorsunuz. Geyik muhabbeti yapmaktansa yalniz kalmayi tercih edebiliyorsunuz. Ama yakin arkadaslarinizla olan iliskileriniz o kadar kuvvetli ki bu da size ihtiyaciniz olan uyumu ve gucu getiriyor. Yine de yalniz basina kalmaktan hic sikilmiyorsunuz.

2. uzgur - Geleneklere karsi - Tutulamayan
Kendinizi gelistirmenizi saglayacak ozgur ve kimseye bagli olmayan bir hayat pesindesiniz. Hobilerinizde ya da isinizde sizi basariya ulastiracak yeteneklere sahipsiniz. Bagimsizliga olan duskunlugunuz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmaniza neden olabiliyor. uyle her gordugunuz seye uzerinde dusunmeden uyacak tiplerden degilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz dogrultusunda gitmeyi yani akintiya karsi kurek cekmeyi seviyorsunuz.

3. Dinamik - Aktif - Disa donuk
ilginc ve cesitli islere girebilmek icin risk almaktan kacinmiyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En cok sevdiginiz sey tum olaylarda basrol oynamak. Aslinda olaylari baslatan kisi de siz oluyorsunuz.

4. Ayaklari yere basan - Dengeli - Uyumlu
Komplike olmayan ve dogal bir yasami, bir aski ve isi amac edinmissiniz. insanlar size saygi duyuyor cunku sizin ayaklariniz oyle bir yere basiyor ki herkes sizden destek aliyor. Siz de bu insanlara guven saglamayi biliyorsunuz. uok sicak ve insancil olarak taniniyorsunuz. Basmakalip ve cok abartili olan her seyi reddediyorsunuz. Modanin getirdigi yeniliklere de bagli degilsiniz. Aksine, sizin icin giyim pratik ve rahat olmali.

5. Profesyonel - Pragmatik - Kendini taniyan
Hayatini eline alip sansini kadere birakmak yerine yaratmayi sevenlerdensiniz. Problemlerinizi pratik ve karisik olmayan yontemlerle cozuyorsunuz. Gunluk hayatinizda gercekci olmayi tercih ediyorsunuz. iste ise herkes sizi sorumluluk sahibi olarak taniyor. Sizin kendinize olan guveniniz sayesinde etrafinizdakiler de sizden guc aliyor. Fikirlerinizi uygulamaya koyana kadar rahat edemiyorsunuz.

6. Bariscil - Tedbirli - Agresif olmayan
Anlasmasi kolay bir insansiniz. Kendi ozel hayatiniza ve ozgurlugunuze duskun oldugunuz icin de arkadaslarinizi pek yormuyorsunuz. Bazen hayatin anlamini dusunmek ya da kendi kendinize eglenmek icin her seyden uzaklasip yalniz kalmak istiyorsunuz. Bu yuzden de kacabileceginiz guzel mekanlar nerede biliyorsunuz ama siz yalnizlik duskunu bir insan da degilsiniz. Sadece hayatin size vermis olduklarini takdir eden, dunyayla barisik bir insansiniz.

7. Dikkatsiz - Oyunsever - Neseli
Spontane ve ozgur bir hayati seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola cikarak dolu dolu yasamayi istiyorsunuz. uok merakli ve her yeni seye acik bir insansiniz. Tum degisikliklerin sizi buyuttugune inaniyorsunuz. Bagli kalmak kadar sizi sikan bir sey yok. Surpriz yapmaktan ve surprizlerle karsilasmaktan cok hoslaniyorsunuz.

8. Romantik - Hayalci - Duygusal
uok duygusal bir insansiniz. Olaylari gercekci tarafindan gormeyi reddediyorsunuz. Sizin icin duygularinizin size soyledikleri onemli. Ayrica yasamda hayallere yer olmasi gerektigini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her seyi akilci bir yolla cozmeye calisan insanlarla anlasamiyorsunuz. Hayallerinizi, duygularinizi sinirlayacak her seyi reddediyorsunuz.

9. Analitik - Guvenilir - Kendinden emin
Hayatinizi insanlarin gozden kacirdigi kucuk degerli taslarla doldurmayi seviyorsunuz. Bu nedenle kultur sizin hayatinizda onemli bir yer oynuyor. Yine de siz sik ve zarif duygularinizin cevreden etkilenmemesini sagliyorsunuz. Sizin icin zarif ve gorgulu bir hayata sahip olmak cok onemli. Ve yine ayni tarzdaki insanlarla birlikte olmayi tercih ediyorsunuz.
tsk guzel paylasim
ben altiyi secmistim Arrow
harika bir paylasim ballibadem eline saglik Arrow Arrow Arrow
cok guzeldi ben 4'u secmistim
neyse ben yiyo vermim.. Very Happy

ballibadem hemsom emegine saglik guzel bir paylasim.. Arrow
[Resim: 1286vecq2cy2ob3.gif]
bende 1'i secmistim.tam uyuyor buu bana :zirtapoz:
Referans Adresler