Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: * YiRMi SANiYEDE *
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
seytan hizmetci kiligina girmis ve yirmi sene Cuneydi Bagdada Hazretlerinin yanina gidip gelmisti. Bir turlu gonlune vesvese vermeye, ona istediklerini yaptirmaya muvaffak olamamisti. Birgun:
- Ey ustad Yoksa siz benim kim oldugumu biliyor musunuz? dedi.
Hazreti Cuneyd:
- Sen lanetli iblissin. ilk geldigin andan beri seni taniyorum, buyurdu.
seytan:
- Ey Sultanul Muhakkikin Sizin kadar yuksek dereceye ulasan baska bir buyuk zat tanimiyorum. Yirmi senedir size hicbir istegimi yaptirmaya muvaffak olamadim, dedi.
- Defol melun simdi de beni kendini begenme hastaligina dusurerek mahvetmek mi istiyorsun. Yirmi senede yapamadigini yirmi saniyede mi yapacaksin? Yikil karsimdan! diye bagirdi.
insanin en zayif damari Sensin denilerek, koltugunun altina girmektir. Nice cahil, gunahkar, kendisini alim ve faziletli zannederek bu sekilde islam'a zarar vermis, verdirilmistir. Gunumuzun de en teklikeli hastaliklarindan da birisi budur.

Kaynak :
* Mesel Denizi, Nil Yayinlari 147-148
Ben kucuk bir mucizeydim.Senin bedeninde hayat buldum ve senin sefkatinle buyudum.Hayatim boyunca enbuyuk destegi senden gordum.Kimsenin veremeyecegi karsiliksiz sevginle heran yanimda oldun.Fedakarliklarinin karsiligini odeyemem biliyorum.
yuregine saglik seyfo kardes
tesekkurler abla sagol.. Smile Arrow
téskur Smile
guzel bir niokta en acisida bizlerin bunlari bilerek hala bu yola devam etmemiz degilmi
emegine saglik Arrow
Sayfa: 1 2
Referans URL