Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: SiVASIMIZIN 22.DuNEM MiLLETVEKiLLERi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Doc.Dr.Abdullatif sener
Devlet Bakani

Basbakan Yardimcisi

Adalet ve Kalkinma Partisi
22. Donem Sivas Milletvekili

YILDIZELi - 1954

Ankara universitesi Siy. Bilgiler Fak., Gazi universitesi Doktora - Arapca, Fransizca - Maliye Doc. Dr., ugretim uyesi - Gazi universitesi Bolu iktisada ve idara Bilimler Fak. Dekan Yardimcisi, Hacettepe universitesi iktisada ve idara Bilimler Fakultesi Maliye Bolumu ugretim uyesi - AK Parti Kurucu uyesi - XIX, XX, XXI inci Donem Sivas Milletvekili - Maliye Eski Bakani, Evli ve 4 cocuk babasi.

Selami Uzun

KOYULHiSAR - 1957

istanbul universitesi Hukuk Fak. - ingilizce - Mulki idare Amiri, Avukat - ABD'de Y.Dil ve Enformasyon Egitimi, Abana, Guneysinir, Kahta, Dogansehir Kaymakami, istanbul Buyuksehir Belediyesi Kontrol Daire Baskani, Buyuksehir Belediyesinde Uzman ve Avukat - Evli, 2 uocuk babasi

Osman Kilic

SiVAS - 1946

Kayseri Yuksek islam Enstitusu - Orta Duzeyde ingilizce, Arapca - Egitimci, Yonetici - Sivas Yildizeli ve sarkisla Merkez Vaizi, Erzincan imam Hatip Lisesi Meslek Dersleri ugretmeni, Sivas Merkez imam Hatip Lisesi ugretmeni ve Muduru, istanbul Pendik imam Hatip Lisesi Muduru, Sivas imam Hatip Lisesi Mezunlari Dernegi Baskani, Tuzla ilim Yayma Cemiyeti sube Baskani, ilim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi Yurtlar Muduru - Evli, 7 uocuk babasi

umer Kulaksiz

SiVAS - 1968

istanbul universitesi Hukuk Fakultesi - Serbest Avukat - Evli, 2 uocuk babasi

Orhan Tas

sARKIsLA - 1961

Azerbaycan Baku universitesi insaat Muhendisligi Bolumu - Az ingilizce - insaat Muhendisi - insaat Muteahhhiti, Mobilya Ticareti ve ugrenci Yurdu isletmecisi - Evli, 2 uocuk babasi

Prof.Dr. Nurettin Sozen
Cumhuriyet Halk Partisi

GuRuN - 1937

istanbul universitesi Tip Fakultesi - ingilizce - Prof.Dr, ugretim uyesi - istanbul universitesi Cerrahpasa Tip Fakultesi KBB Anabilim Dali ugretim uyesi, Fakulte Dekani ve Rektor Yardimcisi, istanbul Buyuksehir Belediye Baskani - Evli, 1 uocuk.
Referans URL