Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: '' gus sandim...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yuzbasi evin papaganina belli basli kelimeleri ezberletmisti.Mehmet gel, Mehmet git, sunu yap, bunu yapma v.s...

Evde kimsenin bulunmadigi bir sirada.Evin yeni emir eri ortaligi silip supurmekle mesgul gorunuyordu.iceriden MEHMED diyen sesi duyunca firladi kostu :

-Buyur, dedi ama arkasi gelmedi .

Tekrar isine daldi.Bir zaman sonra tekrar cagrildi. sasirmisti. Odada bu emri beklemeye karar verdi.Papagana gozu takildigi anda da papagan "MEHMED" diye cagirmasin mi!Derhal hazir ol vaziyetine gecerek :

-Buyur komutanim, dedi.Kusura bakma seni gus sandimdi.
hahaha
by_sivas Yazılan:hahaha

cok gulsene yaw komik bayaaaa... oncacik gulmeyle olmaz.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tamam canim .canim deediysek lafin gelisi gevseme kalbini kirarim...
by_sivas Yazılan:tamam canim .canim deediysek lafin gelisi gevseme kalbini kirarim...

bak beni delirtme oraya gelir iki tokat yerim hic de utanmam Laughing Laughing Laughing Laughing
by_sivas Yazılan:tamam canim .canim deediysek lafin gelisi gevseme kalbini kirarim...

bak beni delirtme oraya gelir iki tokat yerim hic de utanmam Laughing Laughing Laughing Laughing
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler