Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: temelin karisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Benimkini bosver
Temel ile dursun uzun zamandir birbirlerini gormuyorlarmis.buyuk bir alisveris merkezinde karsilasmislar.ikiside panik icindebirbirlerine eslerini gorup gormediklerini sormuslar.ama ikiside birbirlerinin eslerini tanimiyorlarmis ve birbirlerine tarif etmeye baslamislar.temel ''benim kerim 1.80 boyunda, sarisin, mavi gozlu, 90 60 90ebadinda guzel bir kadin.'' demis."ya senin karin nasil?"diye sormus temel.dursun"benimkini bosver.seninkini arayalim" demis.

Temel ispanya da boga gureslerini izlemeye gitmis. Kalabalik bir seyirci toplulugu varmis.herkez matadorun hareketlerine hep bir agizdan olley olley diye bagiriyormus.yanindaki ispanyol merak etmis.kardesim niye bizimle beraber bagirmiyorsun da tek basina oley diye bagiriyorsun? Temel cevap vermis usagim ben bogayi destekliyorum demis.
guzeldi, emegine saglik
Yassi Tavuklar
Karadeniz'i gezen bir adam yolda aniden onune cikan tavugu ezmis. Hayvani ezdigi icin uzuntu duymus ve gidip sahibine en azindan parasini vermek istemis. Almis tavugu ve hemen oradaki koye gitmis. Elindeki tavukla kahveden iceri girmis ve :
- Afedersiniz; ben hemen koy disinda bu tavugu ezdim. Sahibini ariyorum, en azindan parasini vereyim diye. Acaba bu tavugun sahibi kim ? Bunun uzerine hep beraber tavuga bakan Lazlar :
- Hemserim sen yanlis geldin. Bizim koyde boyle yassi tavuk bulunmaz.

:yuhahah:
Smile Smile
Laughing Laughing Laughing Laughing

yafu bu lazlar adami delirtir haa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Referans Adresler