Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: UNUTMUs
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ahmet Bey 97 sinde. Huseyin Bey ise 92 sine erismis. Yillardir dostluklari devam etmekte.
Bir gun Ahmet Bey Huseyin Beyin evinde yemege davet edilmis. Dikkatini cekmis, Huseyin Bey karisina hitap ederken "Gulum", "hayatim", "balim", "tatlim', "sekerim", "sevgilim", "ruhum", gibi laflar kulaniyor.
Bir ara karisi mutfaktayken yine, "birtanem, nerelerdesin, yemegin soguyacak" demis. Ahmet Bey dayanamamis. "Yahu dikkat ediyorum, karina ne iltifatli laflar ediyorsun. ballar,sekerler......
Bunca seneden sonra olacak sey degil, bravo sana" demis. Huseyin Bey soyle bir arkasini donup karisinin hala mutfakta oldugunu tespit ettikten sonra, " sorma birader demis. Ne bali sekeri... 10 yil oluyor bizim hatunun adini unuttum. Bir turuu cikaramiyorum."
okurken ne guzel bi cift diyodum sonuna gelince bak sen amcaya ama olsun yinede guzel laflar kullaniyo ya baska seyeler deseydi Very Happy
haklisin evet, ya karisi oldugunu unutsaydi..
ya cidden ver su esin adresini ariyim esini syluyum Laughing
anlamadim, adres?
ya lafin gelisi dedim yani esine syluycam esiniz sizin adinizi unuttugu icin oyle hitap ediyo diye Very Happy
Sayfa: 1 2 3
Referans URL