Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: TELEFONDAKi SES
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
o gun cok yogundu, secim kampanyalari devam ediyordu. Aceleyle cevirdigi telefonda karsisina cikan sarky gibi bir sesle karsilasinca sasirdi. uzur dileyip kapatti. Ama o hos ses aklindan cikmiyordu.
Ertesi gun sabah erkenden o numarayi aradi. Telefon calarken kalbi cok hizli carpiyordu. Evet karsisinda yine o tatli ses vardi. Kendisini tanitti. Konusmaya basladilar. Konustukca kizdan dahada etkileniyordu.
Gunler gecti. Hergun onunla konusuyordu, onun sesini duymadan gune baslayamiyordu. Kizgin oldugunda sakinlestiriyor, uzgunken neselendiriyor, monoton gunlerde yeni heyecanlar asiliyordu. O soguk kis gunleri bu sicacik sesle isinmis ve bahar gelmisti.
Bu arada secim kampanyalarida cetin bir sekilde devam ediyordu. Aklindan ve kalbinden cikaramadigi o kizla evlenmeliyim diye dusunmeye basladi. Bu kampanyasi icinde olumlu olurdu. Danismani basinin etini yiyordu.
"Evlenirsen, ratingin 10 puan artar" diye...
su ana kadar bu konuyu pek ciddi dusunmemesti. Neden olmasin dedi ve hizla telefonu cevirdi. Hic nefes almadan evlenmek istedigini soyledi, kampanyasini anlatti, hayallerinden bahsetti, secimden sonra karayiplerde bir balayindan bile bahsetti. Onun coskusu genc kizada gecmisti. Ama bir anda sessizlesti ve miriltili bir sesle
"Henuz beni gormediniz, ya begenmezseniz." dedi.
David "Bu kadar guzel bir sesin ve kalbin sahibi cirkin olamaz herhalde" dedi.
Bu arada eski nesesini ve coskusunu kaybetmisti. O zaman yarin bulusalim dedi. Bulusacaklari yeri konustular.
Ertesi gun David heyecanla bulusacaklari yere geldi. Biraz sonra uzaktan yaninda kopegi ile guzel bir kiz geliyordu. Acaba o mu diye dusundu. Ama parkin o kismindaki tek kisi olmasina ragmen ona bakmiyordu. Uzaklara cok uzaklara bakiyordu. Sanirim o degil dedi. Kizin gozlerinde gunes gozlukleri vardi. Kizin gozlerinin ne renk oldugunu dusunmeden edemedi.
Kiz David ile telefondaki melegin bulusacagi havuzun yanina kadar geldi. Oda ne elinde bir beyaz baston vardi. David saskinlikla ona bakakaldi. Bu o telefonlarda konustugu melegiydi. Ama o kordu. Ne yapmaliyim diye dusundu. Kacip gitmeli mi? Herseye ragmen elini tutup konusmali ve onunla evlenmeli miydi? David yutkundu ve birkac adim atip, kizin yanindan gecip sessizce gitti. Parkin disina ciktiginda son birkez donup kiza bakti. Kiz hala uzaklara dogru bakiyor, kopegiyle konusuyor ve David bekliyordu.
David gunlerce, onu bekleyen kizin hayalini unutamadi. Surekli dogruyu yaptigina kendini inandirmaya calisiyordu. Bazen eli telefona gidiyor, o gun isim cikti gelemedim deyip, yine herseye yeniden baslamayi dusunuyordu.
Gunler gecti ve secimler sonuclandi. David secimleri kaybetti. New Jersey valisi olamamisti. Yine avukatliga devam etmeye basladi. Noel hazirlilarinin devam ettigi o oglen, sekreteri iceri girerek, davanin 25 dk sonra olacagini hatirlatti. Hizla hazirlandi. uantasini alip adliyeye gitti. Yerine gecti oturdu. unemli bir tecavuz davasi goruluyordu ve sanigi David savunacakti, isi zordu. Biraz sonra karsi taraf ve hakimde yerlerini almisti. David ilk taniga sorusunu sordu. Moralinin bozulmamasi icin karsi tarafin avukatina donup bakmamisti bile. 2.tanik ile ilgili notlarina bakarken, yuksek topuklu bir ayakkabi sesi duydu. Karsi tarafin avukati tanigin yanina gidiyordu. Avukat konusmaya basladi. Bu ses cok sert, acimasiz ama bir o kadarda tanidik geldi.
Basini kaldirdi daha bir dikkatle bakti. O sirada saclarini simsiki topuz yapmis, menekse gozlu, dudaklari bir cizgi gibi kapali avukatla gozgoze geldi. iste o anda gozlerinde birden baska bir goruntu canlandi. uaglayan gibi omuzlarindan asagi sarkan sari saclar, heran gulmeye hazir yurek seklinde dudaklar, melek gibi bir yuz ve guzel bir vucut. Bu o parktaki kiz olabilir miydi..?
Yoksa halisulasyonlar mi gormeye baslamisti. 2 saat sonra dava bittiginde hic bir sey hatirlamiyordu.
Yanindan hizla gecen avukatin pesinden kosup bahcede yakaladi. Tam agzini acip konusacakti ki. O menekse goze ta gozbebeklerinin icine kadar simsicak bir sekilde bakti; o cizgi halindeki dudaklar guller gibi acarak gulumsedi ve sarki gibi melodik bir ses duyuldu.
"Merhaba o gun parkta sana saka yapmak istemistim.. Herseye ragmen beni isteseydin, cesurca yanima gelip bana telefondaki melegim demis olsaydin. Ya da 1-2 saniye daha bekleyebilseydin. Sana evet demek icin gelmistim. Oysa sen kendi kalbini sinavdan gecirdin ve basarisiz oldun. Bu arada, surekli aradigin... ya da parktaki gunden sonra hic aramadigin telefon, ofisimdeki direkt telefondu."
Ve telefondaki melek yuruyup gitti...
cok guzel emegine saglik Arrow
tsk ler
DUYGULAR AMANSIZDIR HAYALLER iMKANSIZ ELLERiN KOLLARIN DERT GuRMESiN BAsARILARININ DEVAMINI DiLERiM
tesekur ederim tokyo aramiza hos geldin..
Referans URL