Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Gencligin Sirri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Gencligin Sirri

Gecmis zamanda ayni yastaki arkadaslarina gore cok genc gorunen bir adam varmis.
Arkadaslari onun nasil bu kadar genc kalabildigine sasirir, gipta ederlermis.

Bir gun dayanamayip sormuslar; Biz seninle ayni yastayiz, sacimiz sakalimiz agardi, neredeye belimiz bukuldu. Sen hala gencsin, bu nasil oluyor?

Adam arkadaslarina \"aksama bize yemege gelin anlarsiniz\" demis. Aksam olmus gelmisler. Adamin esi tarafindan sofra kurulmus, yemekler yenmis, muhabbet edilmis. Yemekten sonra adam \"karpuz yiyelimde agzimiz tatlansin\" demis.
Hanimini cagirmis \"Hanim demis, su bizim kilerdeki karpuzlardan birini getir de afiyetle yiyelim\" Kadin gitmis elinde bir karpuzla gelmis. Adam karpuzu almis soyle bir yoklamis, sagdan soldan vurmus \"hanim bu karpuz olmamis, git yenisini getir\" demis. Kadin gitmis yeni bir karpuz getirmis. Adam yine karpuzu yoklamis \"hanim bu da olmamis, yeni bir tane daha getir\" demis. Kadin gitmis yeni bir tane getirmis. Adam yine yoklamis karpuzu \"hah tamaaam, iste bu olmus\" demis. Karpuzu kesmis, hakikaten kipkirmizi, tatli bir karpuzmus. Oturup yemisler.

Karpuz fasli bittikten sonra adam \"simdi anladinizmi ben neden bu kadar genc gorunuyorum\" demis. Arkadaslari hic bir sey anlamamislar, birbirlerine bon bon bakmislar \"hayir anlamadik\" demisler.

Adam demis ki; \"Bakin su biraz once yedigimiz karpuz var ya. Aslinda bizim kilerde ondan baska karpuz yoktu. Sadece bir tane karpuzumuz vardi. Ben hatunu uc defa yenisini getir diye kilere yolladim. Kalkipta bana sen ne diyorsun bey, zaten bir karpuzumuz var dalgami geciyorsun demedi. Beni sizin onunuzde mahcup etmedi, sadece itaat etti. simdi anladinizmi benim nicin genc kaldigimi\"
vay be guzel yolmus
deniycam ama karpuzu kafaya yemekten korkuyorum
Very Happy tesekkurler.. Very Happy Arrow
iyide adam kadina resmen iskence ediyor..genc kalmak icin kadina kole muamelesimi yapmasi gerekiyor?tamam verilen mesaji ben anliyorum ama yanlis bir davranis bicimi bana gore..adam genclesiyor ama kadin erken coker... :huh:
ben ce haklisin afili. Smile .burda zulum var.. Very Happy
Sayfa: 1 2
Referans URL