Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Boycott ISRAEL TuM iSLAM ALEMiNE DUYURU!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
"Mu'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acimakta ve birbirlerini korumakta bir vucuda benzerler. Vucudun bir uzvu hasta oldugu zaman, diger uzuvlar da bu sebeple uykusuzluga ve atesli hastaliga tutulurlar." (Hadis)
EY MuSLuMANLAR! BU HADISI sERiFi OKUDUGUNUZDA RAHAT OLABILIYORMUSUNUZ?

ELLERiNiZDEN HiuBiRsEY GELMESE BiLE! BOYKOT EDiN!!

TuM iSLAM ALEMiNi BOYKOTA uAgIRIYORUZ!!!

COCA COLA,MC DONALD'S,IBM,FANTA,SPRiTE,PDR EPPER,SINKiST,KiA ORA,FiRUiTOPiA,MAGGi,TEHiBO,DANONE,iNTEL iNSiDE ITANiUM,LiLT,SCHWEPPES,NOKiA,iNTEL,NESTLE,ICQ,BALL PARK,AOSTE,BRYAN,CHAMPiON,LOREAL,BOSS,CELViN CLEiN,CARREFOUR,J.CREW,20TH CENTURY FOX,CNN TV,Bb,HR,KiTKAT,SARALEE,DiSNEY,HUGGiES,ORiGiNS,MARKS & SPENCER,SKY TV,REVLON,KOTEX,JC PENNEY,THE HOME DEPOT,LEGGS,JiMMY DEAN
emin ol ben bunlari yillardir kullanmiyor ve cevremde kullanilmasin diye ugras veriyorum.
elimden geldigince turk malli kullaniyorum ve ustelik hic pisman olmadim. Arrow

tabi fransiz italyan ve ingiliz mallarida ayni muameleyi goruyor.
diyeceksinizki bir senle ne degisir; olsun bugun ben yarin sen belki birsure sonra hepimiz. Arrow
evet ole herkes bir benimlemi degisek sanki zihniyetinden vazgecse sorun kalkacak
tesekkurler hemsom... Smile

ewt.uymak lazimm bunlara.paylasim icin tsk
Emegine saglik topraam. Bazi seyleri ilk once baskalarindan beklemekten vazgecersek hersey olur Allahin izniyle...
Referans URL