Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: KURABiYE HIRSIZI
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir gece kadinin biri bekliyordu havaalaninda, Daha epeyce zaman vardi, ucagin kalkmasina. Havaalanindaki dukkandan bir kitap ve bir paket kurabiye alip, buldu kendisine oturacak bir yer.

Kendisini kitabina oyle kaptirmisti ki, yine de Yaninda oturan adamin olabildigince curetkar bir sekilde Aralarinda duran paketten birer birer kurabiye Aldigini gordu, ne kadar gormezden gelse de.

Bir taraftan kitabini okuyup, bir taraftan kurabiyesini yerken, Gozu saatteydi, "kurabiye hirsizi"yavas yavas Tuketirken kurabiyelerini. Kulagi saatin tik tak larindaydi ama yine de engelleyemiyordu tik tak lar sinirlenmesini. Dusunuyordu kendi kendine, "Kibar bir insan olmasaydim, Morartirdim su adamin gozlerini!"

Her kurabiyeye uzandiginda, adam da uzatiyordu elini.Sonunda pakette tek bir kurabiye kalinca
"Bakalim simdi ne yapacak?" dedi kendi kendine.
Adam, yuzunde asabi bir gulumsemeyle Uzandi son kurabiyeye ve boldu kurabiyeyi ikiye. Yarisini kurabiyenin atarken agzina, verdi diger yariyi kadina.

Kadin kapar gibi aldi kurabiyeyi adamin elinden ve "Aman Tanrim, ne curetkar ve ne kaba bir adam, ustelik bir tesekkur bile etmiyor!" Animsamiyordu bu kadar sinirlendigini hayatinda,

Ucaginin kalkacagi anons edilince bir ic cekti rahatlamayla. Topladi esyalarini ve yurudu cikis kapisina, Donup bakmadi bile "kurabiye hirsizi" na. Ucaga bindi ve oturdu rahat koltuguna, Sonra uzandi, bitmek uzere olan kitabina.

uantasina elini uzatinca, gozleri acildi saskinlikla. Duruyordu gozlerinin onunde bir paket kurabiye! uaresizlik icinde inledi, "Bunlar benim kurabiyelerimse eger; utekiler de onundu ve paylasti benimle her bir kurabiyesini!"uzur dilemek icin cok gec kaldigini anladi uzuntuyle, Kaba ve curetkar olan,"kurabiye hirsizi"kendisiydi iste.
ellerine saglik paylasimin icin
emegine saglik
tsk ler
Referans URL