Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: burclarin kotu yonleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Burclarin Kotu Yonleri

Surekli burclarin iyi yonleri dile getirilir. Oysa her burcun kendine gore kotulukleri de var. Yazimizda ozellikle iliskileriniz icin onemli ip uclari bulabilirsiniz...

KOu
- Sana kalsa dunyada herkes aptal bi sen akilli dimi !!! Millete ogutler verir ukalalik taslar, onune yemek koysan begenmez... Allah dusmanlarin basina vermesin...

BOgA
- Sen ayri bi panel konususun... kafayi is yapmakla bozmus sanki dunyayi bu kurtaracak.... inatci mi inatci, dik kafali...

iKiZLER
- Sen hizli ve pratik dusunebiliyorsun, ama insanlar seni bunun icin diil bisexuel oldugun icin seviyolar.. kendinden cok sey verip karsindakinden az sey bekliyorsun yani salaksin... ayrica cogu sizofrenin de ikizler burcundan ciktigi soyleniyor, bilgine...

YENGEu
- Sen sempatik ve baskalarinin problemleriyle ilgilenir gorunmeye calisan son derece yapmacik birisin, ama biz bu sahte sirinlik numaralarini yemeyiz... Bu arada akil hastanelerindekilerin %90'inin yengec burcu oldugu soyleniyor! Haberin olsun!

ASLAN
- Sen kendini dunyanin zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geciyor haberin yok... Elestiriye hic gelemeyen, kendini begenmis zavalli aslan parcasi, sen kendini bir odaya kapat ve hayatinin geri kalanini aynada orani burani seyrederek gecir bakalim....

BAsAK
- Sen pek akli basinda otoriter biri oldugun icin daginikligi pek sevmezsin di mi? Ama senin her tarafi didik didik kontrol etme huyundan millete fenalik geldi! Amma soguk, ruhsuz tipsin yaa sen, zaten sevisirken uyuyakalabilen birinden baska ne beklenir ki?

TERAZi
- Sen sanatci ruhlu oldugun icin apayri sacma salak bi boyutta yasiyorsun... Boyle akli bir karis havada gezen adamin is bulmasi da pek muhtemel degil, omrunun sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her buyuk sanatci gibi "kimse beni anlamadi" diye cildirirsin yarim aklin da gider

AKREP
- Sen hele sen! Berbatlarin icinde en berbat olan! icten pazarlikli, kiskanc, ahlak anlayisi sifir! uogu Akrep'in eninde sonunda korkunc bir cinayete kurban gittigini duymus muydun?

YAY
- Sen her seyin iyi tarafini goren sen sakrak bir tipsin, kendini buna alistirmissin ne de olsa yeteneksizligini ve sanssizligini baska turlu ortemezsin degil mi? uogu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...

OgLAK
- Sen tutucu ve risk almaktan kacan birisin. Boyle biri dunyada ne diye yer isgal eder ki! soyle bir etrafina bak bakalim hangi kayda deger insanin Oglak burcundan ciktigi gorulmus?

KOVA
- Sen guya cok atak birisin ya, bir seyi elde etmek icin her turlu yalani soyluyorsun, ama yalani bile beceremiyorsun. Ayni hatalari done done yapiyorsun cunku kafasizsin. Ne sinirleniyorsun? Dogrulari soyleyince kabahat oluyo di mi...

BALIK
- Senin masallah hayal gucun pek gelismistir. Surekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin pesinde oldugunu dusune dusune sonunda kafayi yiyceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle bas basa kal, nasilsa arkadaslarinin arasinda en ufak bir dikkat ceken tarafin yok, kendine guveni olmayan oyle sessiz sedasiz bir tipsin iste...
aaaa ben boyle yapmamya Surprised Surprised (yengec)
Very Happy Laughing ben demim.. Very Happy
yok yaaa.yanlis bu.hic uymuyor ya Neutral
vallaha benim burcumlada hic alakasi yok ama ben ne yapiyim sevda
aa cnm sana bisey demedimm.paylasimin icin saol
Sayfa: 1 2
Referans URL