Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: BANA BiRAZ GuLERMiSiN
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba gulen gozlu arkadasim!

Dudagindaki tebessumu kaybetmemissin daha. Ne guzel dunyaya gulen gozlerle bakabilmek ve insanlara tebessumler sacabilmek senin gibi.

Biliyorum, uzuluyorsun donuk gozlerle karsilasinca... Ne yapalim arkadasim! Herkes senin gibi olamaz... Aslinda butun insanlar senin gibi olmali. Bilseler bir tebessumle neler yapabileceklerini. Bir cocugun gozlerindeki isiltiyi, bir tebessumle nasil gorebileceklerini, sikintilarla dolu bir insana nasil dunyalari verebileceklerini bilseler... Gulen gozlerin buzlari nasil erittigini, kalpleri nasil birlestirdigini bilseler, eminim onlar da senin gibi olmak isterlerdi Ve sevgi saciyorsun gulen gozlerinle arkadasim sikintilarla dolu bir insana, nasil dunyalari verebileceklerini bilseler ve gulen gozlerin buzlari nasil erittigini, kalpleri nasil birlestirdigini bilseler, eminim onlar da senin gibi olmak isterlerdi. Sevgi saciyorsun gulen gozlerinle arkadasim. Saf ve hic beklentisi olmayan bir cocuk gibi...

Hayir arkadasim! Sevgi,sadece sevgiliye duyulmaz. Sevgi evrenseldir Hic kimse altin yiginlari gibi kasasina kilitleyemez onu, Onun yeri kalplerdedir Onun yeri bir bahcivanin ellerindedir, sevgi tohumlari sacabilmek icin... Evet,sevgi her yerdedir Yeter ki sen onu bulmak iste. Sevgiyi bulmak kolay, zor olan onu elinde tutabilmekte.

Unutma arkadasim! Sevgiyi duyabilmekle de is bitmiyor. Sevgiyi gostermek de gerekiyor. Hayat kisa arkadasim, bugun olan yarin yok! Sevgiyi gostermek beklemeye gelmez, yarin cok gec olabilir. Elindekini kaybetmeden kiymetini bilmeli. Simdi kos sevdiginin yanina.. unce ona gulen gozlerle simsicak bir gulumse ve "seni seviyorum" deyiver, icinden gelen en sicak sesinle Bu senin gibi butun canlilara karsi sonsuz bir sevgi duyan bir insan icin hic de zor degil.. Bu yalnizca, yureginin buz kapladigini zanneden insanlara biraz zor gelecekte. Ama onlar da senin gosterdigin cesareti gosterdiklerinde, kalplerinde sevgi kipirtilarini hissettiklerinde ve aglamayi ogrendiklerinde, inan her sey onlar icin ve butun insanlar icin daha guzel olacak.

Hayat cok kisa arkadasim ve bu dunyadaki hic bir sey kirilan kalplere degmez
ya bugun harikasin paylasimlarin cok guzel ellerine saglik
tsk ler arkadaslar
Referans URL