Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: ANNE KALBi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Delikanli,kati yurekli bir kizi sevmis ve onunla evlenmek istemisti.Ancak kiz,korkunc bir sart ileri surerek:

-Senin sevgini olcmek istiyorum,dedi.Bunun icin de kopegime yedirmek uzere bana annenin kalbini getireceksin.

Delikanli,tuyler urperten bu teklif karsisinda ne yapacagini sasirmis ve uzun bir tereddutten sonra hislerine maglup olup annesini oldurmeye karar vermisti.Annesi,belki de durumu farkettigi icin ogluna fazla direnmedi.Ve cocuk,annesini oldurerek kalbini bir mendile koydu.Delikanli,kizin istegini yerine getirmis olmanin heyecaniyla yolda kosarken,ayagi bir tasa takildi.Kendisi bir tarafa,mendil icindeki kalp bir tarafa firladi.Caninin acisindan,agzindan ister istemez"Ah anacigim!"sozleri dokuldugunde annesinin tozlara bulanan ve hala sogumamis olan kalbinden bir ses yukseldi:

-Canim yavrum,bir yerin acidi mi?
Crying or Very sad Crying or Very sad ya beni bugun hep aglatiyonuz
emrullah bu gun bizi aglatmaya kararlisin heralde Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
emegine saglik Arrow
emegine saglik aglamamak elde degil yaa anne yuregi nede olsa
Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin AMiNCrying or Very sad Crying or Very sad
Anneniz icin aglaya biliyorsaniz ne mutlu size,
tesekurler arkadaslar
annem benim basimin taci annem icin olurum
Sayfa: 1 2
Referans URL