Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: universty of republic
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
tum sivas cumhuriyet universitesi ogrencilerine selamlarimi ve sevgilerimi gonderiyorum. bir sivasli olarak universitemizin ogrencilerimize cok buyuk ideal edinmelerini ve onlarin universite araciligi ile toplumumuzda etkin rol oynamasini temenni ediyorum.ayrica mazide kalmis tum insaat muh ogrencilerine de selam lar Arrow Arrow Arrow
Merhaba.. Benim kardesim Cumhuriyet universitesinde okuyor. Bu sene son senesi. Kendine kafa izni vermis bugun istanbula geliyor... ozledim pisi.
hocgelsin istanbula sanada gozun aydin olsun diyorum tum cu ogrencilerine basarilar hadi bakalim
seneye insallah cumhuriyet ünivesitesindeyim artık gurbette özlem cekmek yok kendi memleketimde okuyacam insallah
valla ben sivas cumhuriyet üniversitesini yazdım tutmadı şimdi sakarya üniversitesindeyim.2 senem..
Ben de Cumhuriyet'teyim bea,Smileo kadar uğraştım başka yerde okumayı,hatta Erzurum'a gittim geri geldim yaffLaughing,toprak çekti heralde..Tabi kısmet işi bir de..Confused
Sayfa: 1 2 3
Referans URL