Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: gmail hatirlatmalari SMS ile cepte
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Smile
Forumda uygun baslik bulamadigim icin burada paylasiyorum.

-www.google.com/calendar -a girin.

-gmail hesabiniza girin

-sag ust kosede settings kismina girin

-notifications sekmesine tiklayin

-ulke kismini ayarlayip, phone number kismina 505... gibi tel. numaranizi yazip send verification a tiklayin

-telefonunuza gelen smsteki kodu verification kismina yazin

artik sms isaretcilerinin acildigini goreceksiniz ve istediginiz ozellikleri secerek sms le uyariyi bedavaya aktif etmis oluyorsunuz Smile

artik hatirlatmalar cebinize bedava(sitede verilen bilgiye gore) sms olarak gelecek.

Ben denedim
....@gmail.com seklindeki eposta hesabinizda hazirlayacaginiz hatirlatmalar cep telefonunuza mesaj olarak geliyor.

Smile Smile
cok guzel bir paylasim daha ayrintili bir ilgi verirsen sevinirim
Arkadasim Eger ".....@gmail.com" seklinde eposta hesabin varsa gmail de takvim bolumune girip "ornegin bir yil icinde " yapmayi planladigin veya hatirlamak istedigin olaylari gunleri satine gore kaydediyorsun. (Dogum gunleri , randevular vs..)

istedigin kadar dakika once ( orn: 10 dakika ) takvime yazdigin hatirlatma mesaji
cep telefonuna mesaj olarak geleceeek...

islemleri yukarda anlatilan siraya gora yapmalisiniz.

Kolay gelsin.

Smile
ben denedim ama beceremedim sanirim Mr. Green olmadi yani ol seyler cikaramadim Sad

csamx Yazan:
ben denedim ama beceremedim sanirim Mr. Green olmadi yani ol seyler cikaramadim Sad

Olayin resimli anlatimi :

uncelikle " http://www.google.com/calendar " sayfasini acin.

1 - eposta hesabinizi girin ve " Giris Yap " sekmesina basin.

2 - Bu ekranda "Devam Et " tusuna bas

3- Burada "Ayarlar" a bas

4 - Genel sekmesindeki ulke ve diger ayarlari yap ve " Duyurular " sekmesine bas

5 - Gelen ekranda Telefon numarasi bolumune 535..... seklinde cep telefonunu gir. Sonra " Dogrulama Kodu Gonder " butonuna bas.

Telefonuna google den mesaj gelecek.

6 - Dogrulama Kodunu ilgili alana yaz

7 - "Kurulumu Bitir" butonuna bas. Telefon Numarasi Dogrulandi yazisi yesil olacak.

8 - "Kaydet" butonuna bas.

9 - Takvim ekrani gelecek.

10 - Takvim ekraninda istedigin bir gun ve saatin karsisinda sol tusa bas ve bir deneme mesaji yaz. Etkinlik olustura bas
Yazdigin mesaj istenilen saatte cep telefonuna hatirlatma olarak kisa mesajla gelecek.

Hepsi bukadar..

Artik takvim uzerinde benzer sekilde hatirlatma mesajlari olusturabilirsin.

Kolay gelsin.

Smile

guzel bir sey ama zaten insanlar bilgisayarda takip ediyo maillerini pek giremeyenler icin ideal.paylasim icin saol.teknolojiye yetisemiyoruz artik hergun bir sey cikiyo
Referans URL