Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: neden neden neden nedennnnnn:D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
*Neden bozulan otobusun yolculari bizim otobusumuze aktarildiginda onlara multecilermis gibi bakariz

* Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik urunu Ajax "Ajaks" diye okunur *

* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur

* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir unce inilip sonra mi binilir Bir terslik yok mudur

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" secenekleri vardir O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" secenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur

* Neden dukkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra donucem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz

* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gorduklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir

* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu goturur" seklinde bir uygulama ile ogrenciler cezalandirilirlarda " 4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine odul verilmez

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana cikinca kafalarini egerler Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan
tirstigimiz icin midir

* Neden her gordugumuz haritada hemen Turkiye'yi bulmaya calisiriz Millet olarak dunyada kaybolma kompleksimiz mi vardir

* Neden ogrenciler ilkogretimin besinci sinifina kadar ogretmene "ogretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar
Very Happy eline saglik guzel.. Very Happy Arrow
neden kizlar futbolu sevmez neden neden(ben haric) Razz
peki soyleyin bakalim..gerci medusa ve ben fenerliyiz de sen hangi takimlisin nil.. Very Happy
guzel paylasim icin sagol
niye guldun gii degilmisin yohsa.. :zirtapoz:
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler