Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: bir dilek tut
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir Dilek Tut

uc denizci acik denizde yol alirken, aglara takilmis bir denizkizini kurtarmislar.

Bunun uzerine deniz kizi, denizcilere " Gordugunuz gibi ben efsane degilim.Sihirli bir yaratigim. Sizler hayatimi kurtardiniz. Ben de sizlere tesekkur etmek icin birer dileginizi gerceklestirecegim. Dileyin benden ne dilerseniz?- demis.

Birinci denizci "Zekami 2 katina cikar lutfen- diye dilemis.
Hay hay demis deniz kizi. Denizci bir anda gunlerdir sadece kutusunu inceledigi Japon mali sonar aletinin nasil calistigini anlamis ve sadece resimlerine bakarak monte etmeye baslamis.

ikinci denizci gordugunden o kadar etkilenmis ki, "Benim zekami 3 katina cikar!- diye atilmis.
"Olur" demis deniz kizi. O da, bir anda gokyuzune bakarak dunyanin egiminde aslinda bir sapma olduguna dair formulu tersten ve Latince kaleme almaya baslamis.

Sabirsizlanan ucuncu denizci bagirmis "Benim zekami 10 katina cikar!
"Yapamam " demis deniz kizi.
"Yaparsin " diye israr etmis denizci.
"Hayir hayir. Sen ne istedigini de, ne soyledigini de bilmiyorsun. Her sey ama her sey degisecek. Dunyayi bambaska bir gozle goreceksin. Eski yasaminla hicbir sekilde uzlasmayacak bir boyuta gececeksin. Bundan pisman olabilirsin. Dilersen sana 1 milyon dolar vereyim, bundan vazgec" demis deniz kizi.
"Hayir- demis denizci. -Baska hicbir istegim yok. Sadece zekami 10 misli arttir- diye israr etmis.
"Peki "demis deniz kizi. -Madem dilegin bu ve sonuclarina katlanacagini soyluyorsun--

Ve ucuncu denizci BiR KADINA donusmus.....

Alinti
ellerine saglik ablacim
sagol canim tesekkur ederim Smile
harika bu demek on erkek bir kadin oluyor Smile
evet canim aynen oyle 10 erkek 1 kadin oluyor Smile
tesekkur ederim Smile
analdimdi zaten eline saglik abla
Sayfa: 1 2
Referans URL