Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: "Shake it up sekerim" 4. oldu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
\"Shake it up sekerim\" 4. oldu

Finlandiya'nin baskenti Helsinki'de gerceklesen 52. Eurovision sarki yarismasinda kazanan 268 puanla Sirbistan oldu. izleyicilerin sms ile desteklerini sunduklari oylamada Sirbistan'i temsil eden Maria serifovic, \"Molitva\" isimli sarkisiyla ulkesini birincilige tasidi.

Avrupa'nin en eski sarki yarismalarindan olan Eurovision, bu yil Finlandiya'nin ev sahipliginde yapildi. Helsinki'de gerceklestirilen 52. Eurovision sarki yarismasinda Maria serifovic'in yorumuyla \"Molitva\" isimli sarki, Sirbitan'a birinciligi getirdi. Eurovision'a ilk kez katilan Sirbistan'in bu basarisi, buyuk dikkat cekti. izleyicilerin gonderdigi sms'lerle belirlenen puanlamada birinciligi alan Sirbistan, rakipleri arasindaki buyuk puan farkini oylama suresince korudu.

ulkemizi temsil eden Kenan Dogulu, \"Shake It Up sekerim\" adli parcasi ile 163 puan toplayarak 4. olurken, onumuzdeki yil duzenlenecek yarismada dogrudan finale katilma hakkini Turkiye'ye kazandirdi.

ute yandan, yarismayi kazanan ulke Sirbistan'i temsil eden Maria serifovic'in Sali gununden sonra isvec, Almanya, Danimarka ve ispanya gibi ulkelerde promosyon turuna cikacagi belirtiliyor.
bence biz birinci olmaliydik Sad
kenani tebrik ediyorum.ben dun demistim 1 olamayiz...medusa beni dinliyonmu..ben dun ne dedim...1. lik zor...
ama bence tarafli bir eurovision oldu..ulkeler birbirlerine komsu olduklari icin 12 puan verdiler.turkiyeye cok ulke 0 verdi.
biz ermenistana nasil 12 puan verdik halen anlamis degilim
bencede :sinirli:
oyle ama bu kadar ulkeden 4 nculuk te iyidir.. Very Happy artik onumuzdeki maclara bakacagiz.. Razz :zirtapoz:
ya Turkler hakkaten ne yapmaya calisti Ermenistan a vererek acikca belli biz bile bunu yapiyosak sonuca sasmamak lazim :sinirli:
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL