Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: bilgisayariniz sizinle konussa size ne derdi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
BiLGiSAYARINIZ SiZiNLE KONUsSA SiZE NELER SuYLERDi
arama yaptim billaa.. cikmadi

 benimki soylese soylese yeter senden cektigim
seni terk ediyorum derdi heralde*
 Daha kisik sesle muzik dinlemeli,sinirlendiginde mouse u masaya vurmamali ve o cocuktan artik vazgecmelisin kucuk hanim derdi sanirim *
 afs ne istiyon bende de get lan basimdan derdi, kufur de ederdi ama solemem ayip olur*
 Butun beynimi doldurdun. yeter artik aklimda tutamiyorum bunca seyi derdi. Bir de klavyeme o kadar hizli basmasan olmaz mi derdi? Benim bilgisayarim beni sever yaa walla hic hor kullanmiyorum. Canim bilgisayarim mucuxx mucuxxx.*
 Seni Seviyorum Derdi Heralde Smile
bebegim... derimde ona*
 abicim bi gitte nefes alalim yaw der herhalde*
 benimkisi acele teknik servis cagir derdi sonra da susardi konusmaya dermani yok garibimin*
 benimkisi de laf sayamayacak kadar mesgul, bir rahat biraksam ne der artik ben bile hesaplayamiyorum.*
 su abin beynimi somuruo sen hep benimle kalsana derdi bide cok yuksek sesle muzik dinlemedigin zamanlarda daha bi seviorum seni derdi herald*
 benimkisi zaten hic susmuyorki devamli dir dir su fanin elinde kaldim yaa*
 yeter be bi rahat birakta bi dinlenelim yaw...baska isin gucun yokmu *
 Huzur Ver*
 endin hastalaninca hemen doktora gdiosun,bn iki yildir tekliorum bi parcami bile deistirmiosun bencil,ilgisiz derdi *
 MONiTuR:YA SiNiRLENiNCE BANA VURMA,
KASA:Au KAPA Au KAPA YALAMA OLDUM YAUVVV,
KLAVYE: PEuETEYi uSTuME KOYMA ARTIK igRENiYOM YAAA
MAUSE:YA Bi GuNDE BIRAK BiRAZ BEN GEZEYiM DERDi *
 hadiii yat uyu artik be!' *
 ana cok deger veriyorsun degil mi diye sorardi heralde
o olmazsa bana kastin nedir seklinde bi soru sorardi heralde....*
 seni gormekten sikildim... *
 sen buralarda surunuyon senin hollyweed a gitmen lazim,yaninda benide gotur derdi*
 yine mi sabahlicazz yaaa-derdi*
 8-9 gundur hic kapanmayan bir bilgisayar ne diyebilirki
sabahlari bir kere restart atiyorum rahatliyo garibim

cocuklar derya hani obur dunyada sen bocek olucaksin oda seni ezecek
iste oyle derdi benim pc
obur dunyada sen pc olacaksin bende sana cakacam bende seni zorluyacam bende seni dolduracam bende seni kapatmiyacam felan iste.*
 suan arkadasimin bilgisayarindan baglandigim icin
'demek beni aldatiyosun'derdi*
 "Bak guzelim harcaniyosun bunun basinda...
Tamam bana olan sadakatini anliyorum ama...
Bilirsin yani bu kadar baglanma bana...
Ne olur ne olmaz..."*
 ayy,senin gozlerinin altimi morarmis oyle,yorgun gorunuyorsun,sen en iyisi yat uyu bir an once'deyip beni basindan atmaya calisirdi *
 sadece 5 dk dinleneyim yeter be derdi *
 Kafam karisti. ustelik yoruldum. Elektrikler gitse de senden kurtulsam.
Bi rahat birakmiyorsun ki. Karsima oturmasan da durmadan biseyler indirtiyorsun.*
BENiMKi DE uYESi OLDUgUN SiTEYE(SiVASLIYIZ) DAHA uOK VAKiT AYIRMALISIN DERDi HERALDE ? Laughing Laughing Laughing
Referans URL