Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: keŞke DemeK istemiyorsan 3 Şeyi dogru Seç
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
keŞke DemeK istemiyorsan 3 Şeyi dogru Seç

--------------------------------------------------------------------------------

1-Eşini doğru seç
Doğru eş herzaman uzun süre flört ettiğin ya da çok ama çok sevdiğin kişi değildir.
Önemli olan kısa sürede de olsa fikirlerinin uyuştuğu yaşam tarzının benzediği espiri anlayışının yakın olduğu, zor zamanında da hep yanında olacanı bildiğin,dertlerini,sevinçlerini paylaşabileceğin fikirlerine olaylara bakış açılarına güvendiğin senin fikirlerine saygı duyan,konuşmaktan sıkılmayacağın,hayata küstüğün zaman seni kabuğundan çıkarıp eğlendirebilen,gözlerine baktığında ne söylemek istedini anladığın,aynı zamanda iyi bir arkadaş,fiziksel görünüşün dışında seni sen olduğun için sevebilicek ve bunu kaldıra bilicek birini eş olarak seçmelisin.
Dünyada böyle biri var mı diye sorabilirsin sen şimdi korkma korkma ben değilim bu ama emin ol böyle insanlar var tabi sayılarının çok fazla oldunu bende sana söyleyemem ama var hayatta insanın karşısına bir ya da bilemedin iki kere çıkarlar belkide bazen hiç çıkmazlar ama önemli olan onlar çıktıkları zaman onları farketmektir.
Eğer bu satırları okuduğunda böyle özellikleri barındıran biri aklından geçtiyse gerçekten çok şanslısın ne olursa olsun birlikte olmak için elinden geleni yap.
Bir daha onun gibisini bulman inan bana zor ya da imkansız olur her pişmanlıkta onu hatırlarsın sonra ilk hareketi ondan bekleme aptal aşıklar gibi git ve savaş eğer bu yazdığım özellikleri barındırdığına ınandığın biri aklına gelmiyorsa yapcak bişey yok bekliceksin onu aramaya devam et umudum onu bulmandır.onu farketmen için etrafına bakman yeterli olacaktır çünkü eminim oda senin gibi hoş güzel alımlı iyi huylu birini yani seni arıyor olacaktır.

2-işini doğru seç
doğru iş rahat iş değildir
çok kazandıran iş de değildir
kariyerde değildir
klimalı büro ortamıda değildir
doğru iş olmaktan zevk aldığın yerde severek yaptığın iştir,sabahleyin kalktığında gitmekte üşenmadiğin,gitmekten bıkmadığındır. tabi yanında rahatlık ,para,kariyer veriyorsa ne ala hemen bende geleyim valla süper olur bende gelirim beraber çalışırız

3-Arkadaşını iyi seç
çok sayıda arkadaşının olması ''iyi arkadaşın''olduğu anlamına gelmez.onu da ispat etmez.
güzel günlerdeki arkadaşlıklar geçicidir.mutlulukların yanında acılarınıda paylaşa bilicek arkadaşa ihtiyacı vardır insanların.yani sen mutlu olduğunda sokaktan geçen birinede bakar mısın çok mutluyum bunu kutluyalım gel eğlenelım dersen çoğu evet dıcektır ama derdım var benı dınler mısın dersen kaçı dınler acaba haksız mıyım sonra arkadaşlarının fikirlerine ihtiyaç duyabiliceğin arkadaşlara ihtiyacın vardır.her zaman yanında olabıleceğine istediğin ve inandığın seni madden değil manen zengin eden bir tek arkadaş sana çok şeyler katacaktır....

aLıntı..
sen bitanesin abla 3de dogru şeyler eş konusu cidden çok önemli bişey iyişallah herkes için hayırlısı olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin Smile
canım sağol...
ama yazılar nie öyle karışık
nasıl yani
benim yazılar karışık gözüküyo bende
Sayfa: 1 2 3
Referans URL