Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Görünüm: Sivas Tur’dan sanata katkı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İlimiz seyahat acentelerinden Sivas Tur, kültür ve sanat alanında da yolcularına sürprizler sunuyor. Kültür ve sanata katkı anlamında başlatılan her yolcuya bir bilet uygulamasıyla Sivas Tur ile seyahat eden yolculara otobüs biletinin yanı sıra bir de tiyatro bileti hediye ediliyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Sivas Tur Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ümit Çetinkaya, firma olarak kültürel ve sanatsal etkinliklerde de yer aldıklarını belirterek, firmalarıyla seyahat eden yolcularına da bu anlamda destekte bulunmak istediklerini söyledi. Firmalarından bilet alan her yolcuya tiyatro bileti hediye ettiklerini de dile getiren Çetinkaya, ilk olarak bugün ilimizde Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan Vatan Kurtaran Şaban adlı oyunun biletlerini yolcularına takdim ettiklerini söyledi.
Bu tür etkinliklerde her zaman yer alacaklarını, vatandaşlara kültürel ve sanatsal anlamda destek olacaklarını da belirten Çetinkaya, farlı etkinliklerle yolcularına sürprizlerinin devam edeceğini söyledi.
Sivas Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcısı Zeki Başaran ise Sivas Tur Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ümit Çetinkaya’ya sanata verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Bugüne kadar tiyatromuzun birçok etkinliğine Sivas Tur katkıda bulunmuştur. Toplu bilet alımlarıyla da tiyatromuzu destekleyen Sivas Tur’a teşekkür ediyoruz” dedi.
bizlerde teşekür ediyoruz canım ne güzel düşünce Smile
Referans Adresler