Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Şehit Mektubu...(Sevgili Ailem)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Adı Soyadı : Serhat GENCER
Rütbesi : Dz.P.Astsb.Çvş.
Doğum Yeri : Kırıkkale
Doğum Tarihi : 1973
Olay Tarihi : 08.01.1994
Şahadet Tarihi : 08.01.1994
Şehit Olduğu Yer : Şırnak - Maden

Sevgili Ailem

İlk önce hepinizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Bu mektup ancak ben öldükten sonra sizin elinize geçecektir. Beni asla unutmayın. Hep kalbinizin bir köşesinde saklayın. Şunu asla unutmayın. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. Bu yüzden üzülmeyin. Yalnız size söylemek istediğim bir şey var. Ben Burcu’yu çok seviyordum ve bu sevgimi de mezara götürüyorum. Ben burda öldümse Allah yolunda, vatan namus ve millet yolunda öldüm. Benimle aslında gurur duyun ve gülün. Asla ağlamayın. Eğer ağlarsanız ben yattığım yerde rahat edemem. Dedeme de hepinizin selamını söylerim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Hepinizi çok özledim. Oğlunuz. Yazacak başka bir şey bulamıyorum.

Serhat Gencer
Dz.P.Astsb.Çvş.

hani bir söz warya şehitler ölmez watan bölünmez diye..şehitler öyle bir ölüyoki hemde geride kalanların ciğerlerinide sökerek we maalesef watanda bölünüyo hemde sawaşla zorla değil..garibim mehmetlerim doğuda can werip şehit düşerken watanın bir awuç toprağını wermemek için saygıdeğer büyüklerimiz oturduğu yerde watanı satıyorlar ceplerine girecek üç beş kuruş için..şehitte ölüyo watanda bölünüyo..ruhlarınız şad olsun mehmetlerim mekanınız cennet orası malum ama sakın hakkınızı helal etmeyin öteki dünyada oğullarını amerikada okutup diğerine çürük raporu alıp 3 trilyonluk gemi alanlara...

emeğine sağlık hesna abla....
teşekkürler...
Sad Sad Sad paylaştığın için sağol ablacım :::::::::::::Sad artık abimlerimiz babalarımız kardeşlerimizden şehit vermek istemiyoruz

AhmetSword Yazan:
hani bir söz warya şehitler ölmez watan bölünmez diye..şehitler öyle bir ölüyoki hemde geride kalanların ciğerlerinide sökerek we maalesef watanda bölünüyo hemde sawaşla zorla değil..garibim mehmetlerim doğuda can werip şehit düşerken watanın bir awuç toprağını wermemek için saygıdeğer büyüklerimiz oturduğu yerde watanı satıyorlar ceplerine girecek üç beş kuruş için..şehitte ölüyo watanda bölünüyo..ruhlarınız şad olsun mehmetlerim mekanınız cennet orası malum ama sakın hakkınızı helal etmeyin öteki dünyada oğullarını amerikada okutup diğerine çürük raporu alıp 3 trilyonluk gemi alanlara...

emeğine sağlık hesna abla....

candy Yazan:
Sad Sad Sad paylaştığın için sağol ablacım :::::::::::::Sad artık abimlerimiz babalarımız kardeşlerimizden şehit vermek istemiyoruz

teşekkürler canım...

Sayfa: 1 2
Referans URL