Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Kurtlukaya Köyü - ULAŞ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sivas iline 49 km, Ulaş ilçesine 12 km uzaklıktadır.

Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
selam bende ulasliyim siteyi tesadufen buldum ve kurtlukaya koyumuz her nekadar viran ve bos olsada orasi benim ata yurdum ve benim cocuklugumda cok senlik ve kalabalikti simdiyse cok uzuluyorum ki bombos gelin kurtlukayayi senlendirelim eski guzelligine kavusturalim o guzelim bahceler nerede o guzel cigdem nerede her yer viran olmus

berivan Yazan:
selam bende ulasliyim siteyi tesadufen buldum ve kurtlukaya koyumuz her nekadar viran ve bos olsada orasi benim ata yurdum ve benim cocuklugumda cok senlik ve kalabalikti simdiyse cok uzuluyorum ki bombos gelin kurtlukayayi senlendirelim eski guzelligine kavusturalim o guzelim bahceler nerede o guzel cigdem nerede her yer viran olmus

hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Referans URL